Koji je najvatreniji,koji nejbolje ljubi,kome treba predigra,koji je najstranstveniji,koji ima najmanje strpljenja u krevetu,koji hoce samo na brzaka,koji idu predaleko,koji,koji.koji......
Koji je najvatreniji,koji nejbolje ljubi,kome treba predigra,koji je najstranstveniji,koji ima najmanje strpljenja u krevetu,koji hoce samo na brzaka,koji idu predaleko,koji,koji.koji......
ja znam samo da su ovnovi najizdržljiviji
...treba to ispratiti, majko mila.... :raz_114:
bikovima je potrebna dugaaaačka predigra, mnogo strpljena i pažnnje...
ribe su do zla boga komplikovane...
škorpije su nekako...mlituckave...blagi smorić...
i mislim da ne znam dalje....
ja sam dupli ovan
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
aj dobro.. i ja sam ovan
aj dobro ja nisam ovan ........sreca pa nisam
Ciji potpis?
a koji si?
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
vaga,ovan,strelac,lav....
Carpe Diem
kad sam se sreo s manijaqom otisli na veceru...
a na temu... samo shqorpije... posle njih il' ti se zhivan istegne do qolena il ga vishe nemash...
meni su škorpije slaba tačka
где си пошла с крмељиве очи
Strelac...
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''
OVAN
ON :Muskarac rodjen u znaku Ovna veliki je osvajač žena. Za njega je praistorijska podela na muškarce i žene i dalje na snazi. Tretira ih kao plen, kao slabiji pol i upravo zato ga žene vole. O ženskoj psihologiji nema pojma, što je dobro, jer ce njeno povlačenje zbog nedovoljnog iskustva i loših ranijih situacija protumačiti kao provokaciju i videti u njoj veštu zavodnicu sa kojom može imati nezaboravan sex.
Erogene zone: zalisci (obično ih ima), glava, uši, polni organ
Imajte na umu: ne zna šta je predigra
Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice...
ONA:Žena Ovan spada u red najvatrenijih. Njen libido je žestok I jak, što dolazi do izražaja vec u prvom kontaktu gde ostavlja utisak osobe koja zna šta hoce. Nedvosmisleno zove na sex ako joj je do toga, kada joj nije - ume da odbije! Muškarci je obožavaju jer je vatrena, lako se isprovocira na sex, dinamična je, ali joj ne veruju, jer je često okružena muškim svetom.
Erogene zone: usne I oči
Imajte na umu: posle nje mogu ostati podlivi, modrice, tragovi noktiju
Idealan sex: posle žestoke I bučne svadje
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
sa ovnicama nema priche... kad oce oma morash de god da se zateqnesh inache te pedalira.... vole da se i malko egzibicionishu guzice