a sto nam daju dozvolu da ribama dodirnemo stopala..jel ostalim znacima ne sme?
a sto nam daju dozvolu da ribama dodirnemo stopala..jel ostalim znacima ne sme?
'ajd da i ja dam glas za neki muški sexi znakeve,na prvo mjesto škorpija..na drugo strelac
a na naJPrvo muškarac koji te nesebično voli![]()
ne menjam moju škorpiju...
da, definitivno skorpije vode na listi, a slede ih strelci, ja bih tu jos dodala ovnove i lavove kao vatrene znakemoje iskustvo govori da za skorpijama ne zaostaju device, sto je neobicno za vodolije
![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
e,fino cruz..imamo očito dosta zajedničkih tema![]()
pa to je bolje nego da nam se pogledi razilaze![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
bice da je neki vatrostalni
jel te?
omnia praeclara rara
pa mislim da ipak to ne ide tako..
valjda kome ko odgvara, sta znam/
ja recimo ovna, lava, blizanca, vagu, devicu, jarca, vodoliju..ama ne primetim da postoje..a kamoli da dodjem s njima do neke akcije..
if you open your mind too much your brain will fall out
pa nem pojma, pitaje vrageca![]()
if you open your mind too much your brain will fall out
fala![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me