Шта радите кад заглавите с њима?
Не дајете их уопште?
Направите хаос и лом кад се неко позове на обећање?
Извучете се на посао, време, сломљену ногу, смртни случај?
Или испуните, па шта сад.
Није то најгора ствар која вам се десила, ел да?
Шта радите кад заглавите с њима?
Не дајете их уопште?
Направите хаос и лом кад се неко позове на обећање?
Извучете се на посао, време, сломљену ногу, смртни случај?
Или испуните, па шта сад.
Није то најгора ствар која вам се десила, ел да?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Skoro sam davao obećanja osobi koja ne zaslužuje svojim ponašanjem obećano...Prilično loše se osećam zbog toga. Treba paziti kome i šta se obećava.
Trudim se da ih ispunim , a kad nemogu ne lazem i ne vadim se , kazem onako kako jeste makar i na svoju stetu ...a cesto mi se desi da nehotice zaboravim .... mada sve manje obecavam .... sto se tice obecanja koja su mi data ...zavisi ko je obecao , zavisi od samog obecanja etrc etc ali ne insistiram previse osim kad su u pitanju stvari ili ljudi koji mi zaista znace ....
Ciji potpis?
Човек се хвата за реч, а во за рогове.
Тако некако би требало и са обећањима.
Бар их ја тако схватам.
Али, ваљда од људи очекујем зрелост у размишљању и понашању.
Можда је то моје очекивање велико.
Није да се разочарам, али људи се врло лако могу проценити и на тај начин.
Нарочито ако се нешто понови неколико пута.
А људи су почели олако да корите ту реч – обећавам.
Понекад она значи, само да те откачим, само је битан овај тренутак...
Као да желе да избегну молбу, питања, па и непријатне ситуације и том моменту.
Наравно, постоје ситуације када заиста не може да испуни обећање.
Постоје и оне кад се промене неке околности.
Али кад погледамо неке ситније ствари, које никако нису нереалне,
видимо да су људи почели све више да "врдају".
Да ли је ово време у питању, да ли смо постали мање људи, можда превише саможиви, незаинтересоани за другог и његову муку...
Па тако све чешће чујемо:
Обећање лудом радовање...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Da,Kvini vidim da je tebi obećano pa nije ispunjeno. U stvari znam...
Ja imam drugi problem. Ja sam obećao pa je izvršenje obećanja postalo bolno i besmisleno a što je najtragičnije ja obećanje još uvek držim...
Их, да је једно не бих се мучила да постављам тему.
А и да је само мени...
Није ово тема огорчења, ово је више тема – шта се бре ово догађа.
Где су нестали људи?
Je*i ga izgleda odumiremo. Došlo vreme siledžija ili pedera. Nas normalne muškarce istrebiše ...
hm....ne verujem obećanjima, osim ako ih ne dam lično.
где си пошла с крмељиве очи
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
uh,mnogo je to teško riječ zna da glavu siječe,a kamoli obećanje
pa da, zato i treba dobro promisliti pre nego nesto obecas..
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ne volim ni ja, vise sam za razgovor i dogovor, a ne za "evo, ja ti svecano obecavam..."... smatram da je dogovor jedna vrsta obecanja i da ako covek drzi do svojih reci on ce to i slediti, stvarno mi fraza kao fraza nista ne znaci.
Ono što mogu i ono što 100% znam da ću ispuniti to i obećam, nisam se ni kao dete klela u nešto ili štatijaznam, uvek sam obećavala, ako ne mogu da ispunim i ne obećavam...mnogo sam osetljiva na tu reč Svako ko me zna zna koliko sam zadrta što se toga tiče i koliko padne u mojim očima neko ko obećanja shvata olako.
A kake veze ova tema ima s LjiS-om
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Izvinjavamo se gospođo administratore.. neće se više ponoviti...
Od sad se na ovoj temi priča isključivo o ljubavnokeksualnim obećanjima..
obećala pa mu nije dala..
Večnost je čista sadašnjost.