To mi se još nije desilo do sada da mi partnerka zaspe ... Ta bi bila težak oblik frigidnosti...A sa takvima nemam posla. Prepoznam ih u startu...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Prvi put čujem da veličina znači i kod petinga.
Il je to ono kad plavuša kaže:
- možeš li da skineš taj prsten, grebe me.
- Prsten? Kakav prsten? Nemam nikakav prsten... Aaaa, misliš sat.
Jok more nego ne idem ja da se tučem sa partnerkom nego da vodimo ljubav ... Vođenje ljubavi ima faze a faze traju...
Ebo ti ono 1,2,3 gospođo smatrajte se odrađenom...
ja brojim do 5 a dok sam bijo mlađi mogo sam i do 7
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Заборавио си да бројиш
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
trlababalan ..blah..blah.....ne želim da ih opišem u pisanoj formi i na temi jer bi bilo puno vrlo intimnih stvari napisano...
a sve ostalo sto je napisano -nije intima..ni poza 69..ni mmm i trc-mrc!
Peting..moze i ne mora..sve zavisi od gustine i naboja emocija..Naravno da je sjajna uzivancija za oba partnera..pre polnog spajanja..uvod i priprema da se stepen uzbudjenja dovede barem na 3jku(u skali od 1-5).. i penetracijom potom dodje do obostranog klimaksa..Fina igrarija..stimulativna..
Ma može i bez pettinga ali to ima svoje ime... Prevazišao...
Sta ima svoje ime???Ako nema strasti..mozesh da je pujdas kako hocesh..ni petingom je neces podici..to je gore
od bilo kojeg ulazno-izlaznog proklizavanja u mestu
Ja te ne razumem tol. Znam ja da se i tučem nije problem. haha Da želim mogao bi primeniti i sirovi sex od milošte u narodu zvan ebačina. To sam davno prevazišao jer nisam pič.kopaćenik . Meni sexa ne fali, ja u sexu uživam...Očigledno nam se i teorija i praksa razlikuju...dakle i onih nekih par pokreta rukom dok se skida i poljupci koji se tada dešavaju su petting. Petinga uvek ima samo je trajanje različito... Razlozi za petting su verovatno različiti zavisno od mnogih fizičkih i fizioloških predispozicija ali i o tome je glupo polemisati... Ja u pettingu uživam i volim nežnosti i davati i volim biti obasut nežnostima partnerke. Također znam da postoje i drugačije sklonosti koje ne praktikujem a ako neko voli neka otvori temu ... Nemam ništa protiv...
U bre G, pa vidim ja da mi imamo slican ukus, mislim...nacin ophodjenja. Nije ova moja Srbija bas siromasna, ima i seksualnu kulturu, i to...razvijenu.