Како не разумеш?
Па ПМС је извор сваког незадовољства у мушкарца.
Много теже га подносе они него ми.
И отуд и непоштовање.
Срам да нас је кад не капирамо.
Како не разумеш?
Па ПМС је извор сваког незадовољства у мушкарца.
Много теже га подносе они него ми.
И отуд и непоштовање.
Срам да нас је кад не капирамо.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
pa ja nemam pms....a odnos se ne menja.
где си пошла с крмељиве очи
Ама какве везе има дал га имаш ил га немаш?
Ако није пубертет, ондак је ПМС, ако није ПМС ондак је климакс, ако није климакс, ондак смо џангризаве бабе.
Како год обрнеш, не ваља.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Večnost je čista sadašnjost.
To ovaj G ima problema.Neće da sluša ženu,a to već spada u nepoštovanje.
I previše koristi fraze:''divne ste'',''slatke ste'' itd...malo kreativnosti,molim.
Postovanje je,fakat najbitniji deo odnosa,pa cak i od ljubavi...kad nepostujes partnera,dzaba sve ostalo...nema to veze ni sa pms-om niti sa klimaksom a ni ostalim vidovima hormonskog divljanja,to je nesto sto imas il nemas...onog momenta kad sam prestala da postujem bm-a,brlo bzo su i emocije se ugasile...
Синоћ сам чула мушкарца у зрелим годинама како изговара:
Моју жену изузетно поштујем. То је мајка мог сина и сад носи друго дете.
А то, што се деси са стране је само ради спорта и забаве.
kao sto mi ne mozemo tako i zene ne mogu neki put da nas razlikuju od brata ili devera. ali to nije njihova krivica vec samo i iskljucivonasa. ljudi godinama u zajednickom domacinstvu zaborave na elementarne stvari sta su u biti.... samo znaci zena i muskarac i nist drugo... pa se desava da se promene uloge, zene puste brkove a muskarci peru deci gace. znaci, da bi takav odnos opstao, duznost muskarca i zena je da shvate da odnos moze da bude kao nekad samo ako se trude da ga takvim ocuvaju. iznenadjenja su deo te igre, seksualna iznenadjenja jos vise jer los sex je katalizator skoro vecine problema u braku. u krevetu nema postovanja. ako u krevetu tretiras zenu kao djokondu zaboravi na nju jako brzo. i ona na tebe. strast nema opipljivu cenu i ona se nazalost vestacki ne da nakalemiti ni na najkvalitetniji duhovni odnos. ili je ima ili nema. problem je samo sto vecina muskraca nema pojma sta zene zele u krevetu i koliko su iskvarene do srzi a ne smeju da to pokazu ili priznaju ocrnjujuci pre svega tim cinom sebe kao majku a potom kao uzornu suprugu. kada bi znali, a bolje da ne znaju verovatni bi sebi promprljali u bradu da ce ova qurva od zene da ih smori sa jebanluk a mislili su da je ona ipak jedan tako romanticna dusica i mila mati njihove dece. misliti i srati naravno nije isto. zato sluze i forumi da seremo dok ne dodje do karanja. onda sve ovo prestaje. ja presto.
kljucni faktori uspesne veze su poverenje i postovanje, ali ako ih ne zasluzis neces ih ni dobiti , nemoze neko postovati mene ako ja ne postujem sebe , opstepoznata stvar. Po meni je nepostovanje jednako mentalnom zlostavljanju , a granice postavljamo sami . sto se tice postovanja bracnog partnera ( u ovom slucaju supruge) , da ne citiram marlona... posle posteno ispostovane strastne bracne noci , red je da suprugu doispostujete kafom i doruckom u krevetu..
Ciji potpis?
aha
a ona trk do pijace po sveze jagode i da umuti prirodni slag koje ce sve da servira na dojkama sa kojih cemo sve to da srcemo lizemo i njusimo kao samo belo da je.
za jagode uvek imamo
ma mora nesto da vam bude vishak, slag na primer ...
Ciji potpis?