Omašila si temu.
Bold... ovakvo razmišljenje nije prirodno. Po meni je ključni faktor svake uspešne veze strast. Ugasiće se onog trenutka kada ta veza pređe u obavezu, dužnost, nazovi je kako hoćeš. Kada ti supruga više nije žena, već neko ko ti pere, pegla, rađa, pravite kompromise, prilagođavate se okolnostima... ne mora da znači da će se osećanja izgubiti... Ali je pitanje koliko vam u braku treba drug, a koliko muškarac. Meni je potrebnije ovo drugo... većinu stvari mogu da obavim sama. A odrađivati sex i još ispoštovati partnera zato što je obavio svoju bračnu dužnost... izvini, po meni je bolje da je ne obavlja.
Ne bi trebalo da budu u vezi... onog trenutka kada me neko bude tretirao prvo kao majku, a tek onda kao ženu, otići ću dalje.I sad će svi da kažu.. a neee.. poštovanje van kreveta i u krevetu veze nemaju..
to samo budale ne umeju da razdvoje...
Da li moramo da biramo između strasti i poštovanja, ne znam... uglavnom, nijednog trenutka ne bih ostala u braku u kome nema strasti. A koliko dugo će trajati i kojim intenzitetom, zavisi i od praga poštovanja... Ne treba mi neko ko će me u krevetu tretirati kao sveticu.. naprotiv.