Ponovo sam potpisala:raz_131:
Ponovo sam potpisala:raz_131:
Мене је пре пар дана назвала колегиница након првог неуспелог рочишта и питала управо ово.
Не, никад, рекох као из топа.
Може заједнички живот али потпис – не.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
kolko nas ima raspuštenih...![]()
Има још, нег нису ту тренутно![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
samo se nemojte zapuštati...![]()
Никако, то се ради кад се удаш.![]()
Ти нам то у ствари кажеш да ти ниси.![]()
Lepo ja kazem, sve je to raspustena banda.
Признај да си узо плајваз![]()
Ништа ја нећу да кажем, ја сам се само нашалила уопштено.
![]()
Pa dobro.. svako mora na nekom polju da kiksne, pa nekako..
biramo prioritete.. valjda..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
E moram da Vam ispričam nešto jedna moja poznanica se razvodila ... i u žešćem je problemu bila, u centru za socijalni rad, psiholog je bio muškarac, pravnik isto tako, sudija je takodje bio muškarac, oba porotnika su takodje bili muški, čak je i zapisničar bio muškarac... ona se osetila baš ugroženom u toj celokupnoj situaciji, mslm ipak ravnopravnoS polova ovo/ono ... to u nekoj civilizovanoj zemlji sigurno ne bi moglo da se desi
![]()
Мени опет није јасно шта си тео да кажеш.![]()
ako uzmemo u obzir to da je žena ženi vuk, ta bi trebala da peva..![]()
Večnost je čista sadašnjost.