ja sam se taman spremala da napravim sinoc nekakvu pikanteriju ne bih li se pohvalila jutroske ovdeN,kad ono prc...nije se dala...pardon,dalo...i sad ja tako citala knjigu pod nazivom "Nevaljala devojcica" koja ima interesantniji naziv nego sto je samo delo (a tako je obecavalo) i onda sam utonula u neki bljakav san pod presijom ustajanja u pet izjutra....Al dajem casnu rec da cem veceras dati sve od sebe kak bih ujutru izvestila o svom brezobrazluku
Ako neko nije za ovu temu,onda sam to ja.Ali,morao sam da se upišem.
ima nade za tebe,ima :D
Poslacemo ti ga emailom.
Ko je srao van rupe ....?
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
sve pocinje pred zoru u sobici od skoljki...pesak svetluca i baca odsjaj na njegovo telo...mmmmmmmmmm ...volim ukus mora na njegovom torzu...i krecem u neobuzdanu igru strasti ...
ako ste ocekivali nastavak,moram vam reci da ga nece biti...bar ne u ovoj verziji, jer ostace ogoljeni zidovi sobice od skoljki...ona poznaje samo nas dvoje...
juce je bio jako vruc dan...nekako sam imala utisak da je vazduh lepoljiv i da ne mogu bas posteno da disem...dok nisam shvatila da to nije do vrucine..i nije do lepljivog vazduha...dan je,zapravo bio jako lepo,pogotovo pred same veceri...zaspala sam sa osmehom,zadovoljna i mislim da nisam bila jedina....
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
pa ja sam,zapravo,nepopravljivi romantik :D neg' se jos nisam razmahala svojim talentima
elem,eto i ja sam juce bila poprilicno nevlaljala,nekih osam sati ravno..koliko traje jedno normalno radno vreme :D
a sve je pocelo jednim bezveznim klikom,sa stotinu razmenjenih poruka,jednim neuspelim vidjenjem,sto je sasvim dovoljno da
dovede do razmahivanje ONIH leptirica iscekivanje..sto i jedno pitanje,da li tako izgleda? Da li ce u meni probuditi sve ovo,
sto budi dok mi pise..put,cekanje i onda,napokon susret :D dovoljno je reci samo,da nemam usi,kezila bih se oko glavudze :D
kad sam ovu romanticarku sreo poslednji put bese to u atlantiku kad sam isao po dobitak
drugima srecu deli... nek ti legne sto bi se reklo...
i kako se završi na kraju što bi pop rekao na karaju
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko