Status :
Registrovan : Mar 2010
Re: policijska brutalnost
Prvobitno napisano od
pričalica
e, pa pokazali su zube, pa su dobili u....kako ti kažeš - vugla.
nisu valjda iz čistog mira prebili te kockare.
u svakom slučaju, treba da se vidi ko šta i kako, a ne da se a priori pljuje ili po jednima ili po drugima.
nemaju pravo da ih ovaku tuku sve i da su silovali dete od 8 dina i zaklali ga posle. nemaju pravo da dele pravdu batinama. tacka. zasto postoji ****ni sud?
ovo je policijska brutalnost, nebitno kakvim verbalnim vratolomijama pokusavali da dokazete suprotno.
ali dobro, bitno je saviti glavu.
grci su zakon. jedan njihov majmun ubije dete, oni spale pandursku stanicu i naprave veliko sranje. a ne kao mi, dok se ne osetimo na svojoj kozi nesto - kao da nije ni postojalo.
Narod dobije onakve kakve zaslužuje.
bravo, to je to. kakav narod takva i murija. podanicki i robovski mentalitet se zapatio u ovoj jadnoj drzavici. kao da murija placa nas a ne mi njih. svaki put kada kupim pljuge ili kada kupim pivo, deo od tih para ide muriji. neka me postuju, jer sam ja, kao slobodan gradjanin, gazda u svojoj drzavi a nije sef neki iskompleksirani majmun sa znackom.
ako ljudi koji su u uniformi hoce da dele pravdu batinama, neka ostave znacku. ovako nema razlike izmedju ulicne bande i policajaca.
ps
da li treba da pominjem pucanje gumenim metkom u facu deteta od 13-14 godina na derbiju? sta, klinac je fizicki ugrozio naoruzanog zandarma pod punom opremom? ma vazi...