aha...znaci prstenovana je,ta pticica
Ako si još romantična, znači da nisi krečila. Znači, četku u šake.
A ti, pile babino, nemo odma da razjuriš tice. Jerbo ševa mož i da crkne ako je matora. I onda je dobro da ju zameniš s nekom mlađom ticom.
ma nikakav problem.. i tako ne volim da mi neko balavi po ramenu...
dva para syaynih ochiyu u mrqlom mraqu koye se gledayu a nisu zombiyi il' vampiri
Postovala sam kratko na ovoj temi i bi mi zao.Romantika je kad ja ne mogu vise u ovom svom svijetu da bitesem i kad pobjegnem u moj svijet .Svijet uredjen po mom osjecaju preslikavanja .Htjela bi reci paralelnog svijeta ,ali suvise laskam sebi i tom osjecaju u sebi jer paralelni svijet ne poznajem a ovaj kojeg se doticem stvarajuci znam .Romantikom nazivam sva ta tanana osjecanja ljubavi i ljepote koju sabijam u cesticu koja ce upaliti vatru rijeci za sve i svasta bez zakona pravila i kalupa ovozemaljskog zivota .Recicete MASTA, ja ne jer za mene je to MIR,SKLAD,LJEPOTA.
Od prosle godine me nema...Sad sam tu da znate...Tesko Vama...moracete da me trpite...
Ne vidoh slicnu temu mada moram da priznam da sam pausalno bacio pogled na pdf, pa ako postoji nek kolega spoji s' adekvatnom.
Sta je za Vas romantika tj postupci kakvi ili koji. Sta zene smatraju romanticnim, a sta muski.
Transparentno samo ako moze sa primerima i detaljima.
Romantika je kada ja ležim i gledam fashon kanal, a moj dragi spremi ručak
Gubljenje vremena, meni srećom potpuno nepoznato
Romantika je način na koji me pogleda bez riječi..na koji me pokrije il stavi ruku na rame,onako slučajno i usput..
Romantika je nežna nota, neizrečena reč i stih koji plovi po mislima, romantika je nežan dodir, jedan pogled, romantika je sanjarenje, romantika je ljubav.
Anđelčice, ovo kao iz lexikona
Pa imam ja svoje trenutke, tnx
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Romantika je način iskazivanja osećanja, uglavnom ljubavi.