samo na dva americka
srpski povremeno tu i tamo
samo na dva americka
srpski povremeno tu i tamo
na tri-na ostalim ponekad
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...![]()
Na dva...
Na "Dodirni me" i sad na ovom....
Najzdravije je ne biti aktivan na forumima.
6 i po neki pogledam.
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
"Dodirni me" forum danas ne funkcionisepa evo me na ovom Jel ima neko sa tog sajta ovdje?
Na dva sam aktivna,na jednom povremeno,kad mi dodje.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Pre 5 godina sam bio aktivan na forumu demokratske omladine i malo na forumu B92 (B=2(1+1), 9+2=11...)...a onda sam blogovao
![]()
every year, every week, every day, every memory
na B92 mi je zabranjen trajno pristup a nijedan nik nisam nikad imao...zasluga mladih sa DO foruma kojima je neko spalio server
kada je patriotska tako da nazovem ekipu "izvornih" srba sa Krstarice dolazila na DO da se registruje bila je tema dolaze divljaci sa krstarice ili slicno nesto... i pisalo je ako se secam, malo parafraziram .. eremita kreten 90 posto, BL kreten 95 posto, veksla kreten 95 posto... da ne nabrajam dalje jos ostale.... i sa ponosom mogu da kazem na kraju liste je.... marlon kreten 100 posto
posle toga je svakome od nas ogranicena mogucnost registracije an B92 sa vremenskim ogranicenjem do npr 2015 do 2020... meni su oma rekli trajno nikad cibe i odjebaus![]()
Kad mogu da postizavam, broj se kreće, tako negde...pešesnaes'![]()
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''
Samo na...dva. Kako sam ovde, najcesce i...ostanem. Zelen sam ja bre, a i virtuelni svet nije bas, bas...moj (ona drugi je...krsta).
Dva.
10 :raz_095: