Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
U odnosu na okolinu,prijatelje,rodbinu,poznanike,nisam ljubomorna.Uvek me raduje tudj uspeh i sreca.
Sto se tice ljubomore na partnera,hm..nisam nikad imala potrebu da budem.Imam dovoljno paznje i ljubavi od njega,nista mi ne nedostaje i zasto bih "zabijala trn u zdravu nogu ".Ne opterecujem se gde je,sta radi,skim prica,jer mu jako verujem.Ni on mene ne opterecuje tim.
E sad,ako bih nesto osetila ( a osetila bih odmah,sigurna san jer ga bas poznajem),naravno da mi ne bi bilo sve jedno i rekla pa dobro treba tako i prepustila ga drugoj.
Cilj je biti covek, a sreca biti i ostati dete!
tudje necu, svoje ne dam i cica mica gotova prica
Pa to što ne daješ..to nije za da se fališ..
ko se fali
PA ako se žališ to se lako da srediti..
ko se žali nedam i tacka
Tu bre al si neka...aj ipak razmisli..malo..bar dva kruga oko stola..
spameri budite dobri
Znači ipak je tema..u pitanju..
pa da nastavimo onda
de smo stali..
kod pravis zenu ljubomornom...
nikad nisam lud..one su po prirodi ljubomorne još ja da dolivam na vatru..
To je vama urođeni instinkt..
Po prirodi ljubomorne neće da bude
Zašto bi se ljubomora kao pojam uopšte vezivala za pol
Zato što je to žeMska karakteristika
Al' lažem sada
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Pa i ne može da se vezuje za pol . Ljubomornih ima i na jednoj i na drugoj strani. Samo muška ljubomora više boli i to fizički. Imam u komšiluku par, gde je suprug toliko ljubomoran da to prevazilazi granicu normale..Skoro je je bila ''plava'', jer ju je komšija usput pokupio autom...I suprug je bio ljubomoran. Još i ako dodam da je komšija već prešao 70, a da ona nema ni 50 i da je on neko ko važi za stvarno finog čoveka, a i ona je jadnica jako fina ...svaki komentar je suvišan...Inače joj je suprug zabranio da ne sme nikada sesti u tuđi auto, bez obzira o kome se radi...
Žene umeju praviti scene, ali su ljubomorni muškarci...vrlo često i nasilni...
Za mene ljubomora nije dokaz ljubavi, već nesigurnosti. Da nema tračak sumnje u partnera, ljubomore ne bi ni bilo.
Ne bih mogla biti u vezi u kojoj sam nesigurna u nekog, niti bih ja nekome dizala tenziju.
I da ponovim nešto, što sam više puta rekla...Biti sa nekim, a konstantno razmišljati, sa kim je..možda sa ovom ili onom i šta li je hteo reći ili šta je mislio time što je o toj i toj rekao nešto...od takvog opterećivanja nema veće robije...
Molim vas....ne trajna ljubomora, ali ljubomora u pocetku je najveci dokaz ljubavi.
Kasnije ona treba da predje u poverenje, ali tu i tamo ljubomore i kasnije nije na odmet, prija.