Ja nisam nimalo... :raz_035: ..uopste mislim......ili mi je mnogo rano ...a vi?
Ja nisam nimalo... :raz_035: ..uopste mislim......ili mi je mnogo rano ...a vi?
Ciji potpis?
Jeste li ljubomorni, i kako to ispoljavate? :raz_035:
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Aj sve sve al ti Manijace ....sacu da te obrisem :raz_089: .
A i sta vas spopala ljubomora po ovoj kisi ???
Ja jesam , ponekad i na odredjene ljude .
Nema pravila . Al kad jesam - bolje da se taj na koga jesam skloni sa kule zemaljske .
Ja nisam, i uvek mi bilo čudno zašto su ljudi ljubomorni... žene posebno...
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Ponekada jesam... i to bez veze...
mada, nisam upoznala nikog ko nije... uglavnom svi jesu, manje ili više...
Osmeh je najbolji način da se pokažu zubi
Ja baš nisam... Nimalo... :raz_127:
jesam,a trudim se da ne pokazujem...
Carpe Diem
nisam
Ima tri vrste ljubomornih ljudi:
prvi, koji veruju da su sve zene nevaljale, pa zato je nevaljala i njegova zena:
drugi, koji veruju da su sve ostale zene verne a samo njegova neverna:
i najzad, treci, koji veruju da su sve druge zene propale, a samo njegova stoji kao nezauzimljiva tvrdjava.
Svaki covek ili zena treba da se zapita sta se dogadja ako suprotna strana uopste nije ljubomorna, indiferentnost, indolencija je los znak u jendoj vezi kao i na ovom forumu nema nikakve reakcije ni na sta samo piskaranje cak nema ni eha da bi se doslo do saznanja da li se ljudi slazu ili se konfrotiraju pojedinim stavovima
:raz_081:
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
kao pseto sam!
al mislim da jos nisam skliznula u patologiju
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
[quote author=arlekino link=topic=174.msg3485#msg3485 date=1247508945]
Ima tri vrste ljubomornih ljudi:
prvi, koji veruju da su sve zene nevaljale, pa zato je nevaljala i njegova zena:
drugi, koji veruju da su sve ostale zene verne a samo njegova neverna:
i najzad, treci, koji veruju da su sve druge zene propale, a samo njegova stoji kao nezauzimljiva tvrdjava.
Svaki covek ili zena treba da se zapita sta se dogadja ako suprotna strana uopste nije ljubomorna, indiferentnost, indolencija je los znak u jendoj vezi kao i na ovom forumu nema nikakve reakcije ni na sta samo piskaranje cak nema ni eha da bi se doslo do saznanja da li se ljudi slazu ili se konfrotiraju pojedinim stavovima
[/quote]
E al ga ti sad izmesa i babe i zabe..
U pravu si za forum..al polako jbt, malo nas je , forum je nov..dok se ne razradi..
a ti pomozi jbg, daj svoj doprinos :raz_048:
I izvinjavam se na psovkama..tek sada vidim da sam u prethodnom postu cak dve ubacila..
To radim kad sam neurozna...onda mi slabi kontrola..
Ljubomorni su samo oni ,koji su svesni da ne zasluzuju ono sto imaju.
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...
ljubomora je bolest. i to gadna. bezim glavom bez obzira kad je kod nekog osetim.
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
[quote author=bleja link=topic=174.msg4531#msg4531 date=1249559697]
ljubomora je bolest. i to gadna. bezim glavom bez obzira kad je kod nekog osetim.
[/quote]
Ma pricamo o zdravoj ljubomori ...ne patoloskoj .... o onoj koja te samo drzi budnog i zivog.......
Ciji potpis?
zar postoji zdrava ljubomora?
ne volim ni doziranu ljubomoru a kamoli onu preko mere.
niti zelim da izazivam kod nekog ljubomoru, to je nezrelo,
i ne vidim neku svrhu (a ako se to desava onda nije do moje lose namere
nego do te druge osobe koja tako nesto oseca)
kazu mi da ne spadam u ljubomorne osobe (to mi
iznose kao vrlinu a ne kao manu) i ne
podrzavam misljenje da osobu prema kojoj ne osecamo ljubomoru zapravo
i ne volimo, jer toboz, ako nismo ljubomorni onda smo ravnodusni, kakva glupost!
voleti se moze zrelo, sa punim razumevanjem a ljubomora mi ukazuje
na to da osoba koja je oseca ili nije sigurna u sebe i svoje kvalitete ili nije sigurna i
nema poverenja u tu drugu osobu a to znaci da je ne poznaje bas najbolje.
takodje su mi uvek bili detinjasti pokusaji izazivanja ljubomore (znam da se neki pale na to,
i da im cesto znaci da neko drugi oseti spram njih ljubomoru ali ne mislim da je to pozitivna
dusevna hrana)
inace, u poplavi globalnog trovanja plitkim, jeftinim sadrzajima i emocijama, kroz medije, pa i popularnu nauku sve se cesto okrece naglavce te se nesto sto je zapravo banalno i povrsno tretira kao znacajno i ispravno, nije mi cudno da se i ljubomora pojavi kao nesto sto ima prizvuk pozitivnog u sebi.
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
Као глад, и љубав нема очију; али љубомора нема памети
Љубомора је највеће неспокојство, и насиље над собом и над другима.
J. Ducic
Jesam, zdravo sam ljubomorna.
Kad sam nezdravo, ja ocutim i pred mogucnoscu da me zaboli zeludac, a onda smazem sve sto mi do ruku dodje pa mi ravno sve do Kosova. :raz_012:
Ja volim ljubomoru!
možda sam jedan od jako retkih, ali volim kada je voljena osoba ljubomorna i kada pokazuje ljubomoru. I ja umem da budem ljubomoran, ali to niej destrktivna ljubomora već me tra da još više volim.
nekako, ako nema ljubomore nema ni ljubavi.
Lebdim iznad peska.....