ljubomoru sam uvek povezivala sa zaviscu i manjkom samopouzdanja... nisam ljubomorna, uspesi drugih ljudi me raduju.. ako govorimo o ljubomori u ljubavnim odnosima, ni tu je nema kod mene cak ni u tragovima... ono sto ocekujem od druge strane je iskrenost, ma sta da se dogodi
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Pre sam posesivna nego ljubomorna. I to duhovno.
I to nema veze s manjkom samopouzdanja, naprotiv.
nisam ljubomorna. missim, kakva korist od toga?
neko će reći - pa to je jače od mene. ne postoji ništa (osim Boga) što je jače od mene.
ljubomora bi trebalo da bude stanje u kome mi je užasno krivo što ne dobijam dovoljno pažnje i ljubavi od nekoga zbog nekoga (ili nečega). pa to je stvarno maltretman hihihihi
ponavljam, ne treba mi to u životu.
где си пошла с крмељиве очи
Само су слабићи љубоморни и девојке које се саме себи не свиђају.
Право у мету
nisam ljubomorna, tj trudim se da ne budem
na muža nisam ni malo, jer smatram da ga dobro poznajem i imam poverenja u njega
al na komšinicu jesam jer ima manje kila od mene
a onda shvatim da i ja mogu da skinem kile
Nisam sigurna da li ovde pričamo o ljubomori s povodom ili onako iz dosade, jer nemamo pametnija posla
Ako pričamo o partneru, bolesno ljubomorna i ljubomorna u toj meri da ga pratim, ispitujem ili ne daj Boženapravim mu neku scenu sa ili bez razloga, nisam. Kome se šta radi slobodno neka radi, ko sam ja da postavljam bilo kome ikakve granice.
A ovako inače, mislim da nisam ni ljubomorna ni zavidna. Tako mi svejedno ko šta ima ili nema...tuđe dvorište me ne interesuje.
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Nije tacno. Ljubomorne su zene koje vide da njihov muz ima posla sa lakim zenama a zele da npr. sacuvaju brak.
Osim toga ako i nisu u braku, kakva je to ljubav bez imalo ljubomore? Onda to nije ljubav i kad tad se raspadne tj. neko nadje drugog.
Ako muskarac ne pokaze bas nimalo ljubomore - to je sonja, a ako i zena ne pokaze bar malo ljubomore, znaci da ga ne voli ili da je licemerna (tj. da potajno gleda u drugoga).
ja nisam a uvek naidjem na neke ubi boze ljubomorne
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
tacno
Kada mi je stalo ne da sam ljubomorna nego sam uzasna
"Od pune puške boji se jedan, a od prazne dvojica"- baba Tijana
Homo homini lupus est.
Pa, baš i nije šonja..
A ja gledam, šta ću kad nisam ćorava, al što više gledam sve više shvatam zašto
sam baš sa Konanom.
I sad mož da kažete da smo licumuri il da nismo normalni, al ljubomorni nismo.
Ne vidim svrhu. Ako ikada poželi da ode, poslednje što će ga zadržati je moja
ljubomora. Može samo da ga pogura da pre ode.
Večnost je čista sadašnjost.
Neka ga pogura, sto se mene tice. Bolje da ode pre, nego kasnije, ako vec treba da me ostavi.
Homo homini lupus est.