da
naravno
sigurno
verovatno
zubima bih mu izvadila grkljan
to da je 'prevara prevara' mozete da okacite macku o rep.
dzet seterkom mozes da se kurcis do vecnosti i nazad da meris patku sa ostatkom ekipe, ko je spavao™ poznatiju. sve to ima svoje cari. : )
p.s.
u jebote ovo je moja tema lolololololo
vole te lopovi!
где си пошла с крмељиве очи
Te sto im proso pubertet moz da navatate izmedju 20 i 22 godine kad kao oce da budu ozbiljni odrasli itd, al vec nakon dvaes druge krece jos gore no kad pravi pubertet udaro u glavu...
Сјајно
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Nije to tako jednostavno odgovoriti na ovo pitanje ,
jer je nebitno kakvo je pitanje i da li je džet seterka u
pitanju ,ili neka pepeljuga.Iz do sada pročitanog ,mogla bih prokomentarisati da je tema trebala da ima
drugačije anketno pitanje i da se odnosi na muškarce - Da li biste sebi oprostili propuštenu priliku da budete sa
džet seterkom ....šala na stranu, odgovor zavisi od toga kakava su osećanja prevarenog i šta se stavlja na kocku.
Pošto je jedan od partnera uvek manje zreo i odgovoran , na onom drugom je da tri puta meri pre nego što preseče.
Nije sve crno - belo ,ima nešto i u sivilu.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Ima nesto u sivilu??? Ceo zivot je jedna velika siva regija.
Nisi je pomilovao...o "oče"
Otac Makarije je uvek prisutan. Ce je pomazi.
Oče, Makar(n)ije...oprostila bih vam...jednom( za probu)
Кажем ја да извесне теме треба отворити на религији.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
A pa onda bi to bilo 1:1 sto se prevare tice i naravno, sve mu je oprosteno Sala mala.
Znam sigurno da ne bih pravila nikakve scene tipa dreka, vika, pljuvanje i ostalo. To nije moj stil.
Naravno da bi to dobrano poljuljalo vezu/brak i jos sto-sta, ali isto tako za sve postoji i resenje.
Da li bih ga napustila ili ostala i dalje sa njim zavisi od toga koliko nam je oboma stalo jedno do drugog. Kad se to sazna i utvrdi, resenje se samo namece.
A to da je dzet seterka ili neka sasvim deseta anonimka ... ne igra mi nikakvu ulogu. Problem je isti a to je prevara.
pa sad zavisi, ako je nepristojna ponuda bila u pitanju, mogla bih da razmislim
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.