Џи? Шта си ми ставио у коктел?
Џи? Шта си ми ставио у коктел?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
E do kur...sa. I kapetan pustio mozak na otavu. :raz_067:
Ko je srao van rupe ....?
ako naidjete na neke preplanule domorotkinje pokupite ih mrežom, da ne gubimo vreme
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! odlete mi haljina!!
LILUUUUU!!! Liliuuuuuuuuuuuuuuu.....
:pop:
ovo sam vas sad povela na bahame i gledajte sledeci put kad cu. sjebaste mi jahtu!
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Ce me ...be cudoviste iz plave lagune.... ne daj me. Ne daaaaaaaj meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ljudi!!!! misim da nas kovač kadi nekim čudnim travkama
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
El ima neki tamnoput za mene?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Zavrsna scena. Brod je polako usporio jer nije vise bilo Kojice koja bi stalno padala na gas. Maestralni Gzi je svoju fenomenalnu karijeru zabasurio kad je svima sipao halucinogene u pica. Prvo je nestala Kojica...... a onda i Kraljica. Man je poceo svuda da gleda gola dupeta, pa je Only Marko now morao da spasava zivot, vristeci da ce ga ...be cudoviste iz plave lagune, a Kovac se pojavio. Zatim su nestali ukupno, a zatim i Dita, PONOVO. Sve je utihnulo, osim radija koji je svirao a niko nije znao odakle i jednog jezivog rituala koji je Alias sprovodio u potpalublju.