Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
pa banalizujem jer takav ne postoji.
zamisli sad kontra pitanje ti da postavis temu kakvu biste zenu voleli.... a ja pocnem... romanticnu i emotivnu zenu neznu ko cvet ali vatru i q u krevetu, damu na ulici, kuvaricu u kuhinji, majku mojih devet jugovica koja ce sa mnom da deli dobro i zlo i da zajedno rusimo intelektalne grebene koje su drugi postavili... nema toga, moze nesto ali ne sve.
cudi me da niko nije spomenuo fizicki sarm... fizicki sarm je kolko znamo najvazniji pa posle svega ostalo.. zato muskarci gledaju polugole lolite na ulici i balave na njih verovatno misleci da su isto tako mudre plemenite i pametne kao sto su jebozovno privlacne.
i dodao bih samo jedno ... rasprava o emocijama je suvisna da bi prljali temu sa njom ali ako zena voli muskarca mora i da ga zeli pa tacno da je lep ko zvonar bogorodicne crkve...
za ostalo se slazem![]()
E bre ..pa ja cini mi se otvorih temu ..na temu..o cemu marlon upravo prica..nesh slicno.
Cek samo da nadjem
al sam recita nocaske ..ebote
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
На шарм не падам.
Више.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Evo je..ako sam dobro shvatila, sustinski to je to.
I ja sam na ovoj temi zelela da razvijem diskusiju u slicnom pravcu
http://razbibriga.net/showthread.php...treba-da-brine...
Onda preimenuj temu u: koga biste opet il ispocetka, da postoji takav?
Postoji delimično... ne očekujem da dobijem full opremu.
Bitna je harizma, ne znam da li mislimo na isto kada pominješ šarm.
Zar nisam rekla da je fizički izgled najmanje bitan... a prvo ide želja, tek onda emocije. A želja ne mora da se javi zbog pločica na stomaku...
iskreno to sam i mislio... koga biste opet ili ispocetka jer kad bi nekog jednom onda bi opet, tj. uvek...
harizma nije samo ono sto se podrazumeva sa tim...mora i da ima bas tog fizickog sarma da bi se otvorila naprecac..znaci sve od mimike, pogleda, dodira price ... harizma je nesto mlogo zaebanije i kompleksnije sto deluje na vecinu a uopste ne mora na tebe.
slazem se... a kake veze imaju plocice?
Biohemija.. bre!
Eto ja se izrazih u jednoj reci.![]()
Ako ti ja kažem da sam veliki deo imala, ti ćeš opet reći da to ne postoji. A ja ti kažem da postoji, samo se treba redukovati i adaptirati prema onim stvarima koje ti možda ne odgovaraju. Ja više ni prema kome ne mogu... nemam snage. Zato je najsigurnije ne tražiti i ne očekivati ništa... ne unositi ni sebe, ni emocije.
Šarm je manipulacija gestovima... harizma je nešto mnogo iskrenije. Prerasla sam šarm.
Ama baš nikakve.
a sto bi pa ja to rekao? ne poznajem te dovoljno da mogu da kazem jer sve zavisi od tebe. pa najsigurnije biti zombiimao sam ja tu fazu, pa prosla brzo...
prerastu i muskarci fizicku privlacnost kod zene pa ih drmne mozda najobicniji gest... nikad ne znas, jer kad se deluje na iracionalno nema razuma...mozda posle a tad je obicno kasno.