Od prosle godine me nema...Sad sam tu da znate...Tesko Vama...moracete da me trpite...
Poslednje uređivanje od Ravnica Carobnica : 25-07-2010 at 12:44 Razlog: greska
Od prosle godine me nema...Sad sam tu da znate...Tesko Vama...moracete da me trpite...
dobar je novak, boljeg nismo imali...mada bi mogao da igra bolje, a to ne radi...i to me nervira kod njega. a da je srbenda - jeste.
где си пошла с крмељиве очи
Nije lako biti u samom vrhu svjeckog tenisa, u eri Rafaela Nadala i Rodzera Federera.Da ih dalje ne nabrajam nianse su u pitanju.Top deset nikad jaci bas sad kad se Novak drzi dobro.Ljutim se i ja i te kako . Njegove meceve i kad dobija pratim sa strahom do bola .Osjecaj da je samo malo potrebno da bude bolji teze mi padaju od samih poraza kad do njih dodje.
Najbolji srpski teniser Novak Đoković i Španac Rafael Nadal nastupiće u dubl konkurenciji na ATP turniru iz Masters serije u Torontu, prenosi "Marka".
Ovo je drugi slučaj u istoriji da dva najbolja svetska tenisera igraju u paru. Artur Eš i Džimi Konors igrali su u dublu 1976. godine.
Dogovor srpskog i španskog tenisera je postignut u Londonu. Nadal će u Toronto stići posle mesec dana odmora od turnira i intenzivne terapije kolena, sa namerom da potpuno spreman dočeka Otvoreno prvenstvo SAD.
Novak Đoković je poslednji put igrao od 9. do 11. jula za reprezentaciju Srbije u meču četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Hrvatske u Splitu.
ATP turnir u Torontu počinje 9. avgusta.
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
užas.
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
Gospodine Marko o kakvom uzasu se radi i kome si ga uputio ?
đoković je užas.
Marko taj uzas je drugi na ATP listi tenis igraca na cijelom svijetu ...Meni je OK. Drag sportista i nadasve covjek.
i barack obama je na vrhu amerike, i pritom je crnja, jel to znači da treba da ga volim?
znas li kome taj 'veliki covek i srbin' placa porez? placa porez monaku. lako je dizati tri prsta i mahati zastavom, a kada treba da se uleti sa nekom kintom onda se ide u monako. takodje mi ide na onu stvar sto i pored toga sto srbenda ne placa porez srbiji, od nase drzave ima mnoge pogodnosti. situacija sa zemljistem u kragujevcu je jedan etalon odvratnosti...
sve u svemu, smatram da mu treba oduzeti srpsko drzavljanstvo.
vole te lopovi!
Sve to isto znam ali ga ne gledam tako negativno ko ti . Mnogim mladim ljudima bi trebao biti primjer uzornog momka ...
Ziva je istina da mi Srbi sve prastamo sem necijeg uspjeha i vrhunskih rezultata.I Ljubicic zivi u Monaku pa cu li Hrvate da mu to spocitavaju
A za drzavljanstvo da ga Novak nece trebali bi ga moliti suprotno On koji Srbiju u srcu nosi ,malo li je puta to dokazao. A usput bas si ga pretjerao.