E ljudi moji..sad kad neka mrcenica udje preko pretrazivaca na net da potrazi resenje za svoje probleme..al ce se svasta nauciti..:raz_114:
E ljudi moji..sad kad neka mrcenica udje preko pretrazivaca na net da potrazi resenje za svoje probleme..al ce se svasta nauciti..:raz_114:
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Bitno da primi pomoć ... Posle ćemo to naučno razraditi a koleginica Bisernica i kolega Urac terminološki upakovati u anamnezu i dijagnozu....khm,khm, Čeka me pacijentica na traumatologiji.
nesto su ti podivljali hormoni
E vako:
Sve ok, dobih Orgametril tbl 2x1 da ih pijem do 5 dana, u toku kojih bi se trebala pojaviti mendza ili 2-3 dana po prestanku pijenja istih.
Kaze dr da je to minimalna doza progesterona i da ne mogu imati neke frke zbog toga.
:raz_114:.
žurka
где си пошла с крмељиве очи
Al bez zezanja G..aj budemo ozbiljni sada.
Sve ovo pisem iz razloga sto ce neko preko pretrazivaca potraziti pomoc bas kao i ja..i mislim da je to u redu da se malo smire nervi i podelis problem dok cekas posetu lekaru..jbg
Upravo ovu th koju mi je dr prepasiao ja sam nasla na netu..naravno , nisam se usudila na svoju ruku da uzmem..al to je to (ili Primolut Nor tbl )
ti sigurno nisi pomerala ciklus pa ti zato...