znaci..svi smo...
znaci..svi smo...
ne može tako.. neko mora da ode odavde skoro zdrav..
na net su neki dosli poluzdravi, al vala zivi i zdravi nece da izadju..sem ako ne bidnu mrtvi skroz naskroz
Ne znam da li bi se doktor složio sa ovom procenom.
ne moze da bude popunjavanje vremena ako je svaki dan po nekoliko sati dnevno, pa tako nekoliko godina
Па ја дошла полумртва а сад сам се очитавила мало...
Е сад не знам ел ћу да полудим на крају.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
kad dodje do kraja, nije ni bitno dal si lud..mozda i bolje ako jesi
Pošto ludaci ne priznaju da su ludi, onda mora da smo svi već ludi.
На овом форуму не може да се полуди бре.
Само ти име каже.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
pa, majkumu, es ti projica, il kojica sad????
A šta bi bilo? Možda i ti imaš u vidu onu tezu o zavisnosti? Ovo je sredstvo zabave, komunikacije i malo neuređena arhiva korisnih i beskorisnih informacija... Ali zato lako dostupnih. Poznajem ljude koji su se godinama opirali pejdžeru pa mobilnim telefonima ... Sad imaju po 2. Novo doba novi načini komunikacije...Zloupotreba je moguća isto kao i u svakodnevnom životu . Ružno mi je ono "RL".
da, imam u vidu tu tezu o zavisnosti
Ja sam uvek kojica. i kad sam projica...
Bravo G. Ko ne veruje da je ovo stvaran život nek se mlatne nečim jako teškim po glavi. :raz_013:
eto..jadna zena
i posle tvrdite da od neta ne moz da se poludi
Probaj analizirati još jednom i uzmi u obzir sve parametre. Pre svega odbojnost prema svemu novome i tehnološkom napretku u istoriji. Ako iz svega uzmeš ono što ti prija i treba, a zanemariš ono što smatraš zlim i ružnim onda ćeš shvatiti da je taj lap u koji gledaš ovog časa isto kao i TV ili nekada bioskop isl... samo si ovde interaktivna u meri u kojoj želiš biti.
ja se ne tešim. Ti me poznaješ i znaš da o svemu imam stav koji donosim nakon promišljanja koje traje nekada duže, nekada kraće.
Па то ти кажем бре
pitanje je koloko mozes da kontrolises tu zelju, a koliko ona kontrolise tebe i tvoj RL, a i da ne osetis