pa i neki neki kompromis, onda
pa i neki neki kompromis, onda
где си пошла с крмељиве очи
Дакле компромис. Наредни стадијум би био кохабитација. А онда лабава конфедерација...Отприлике то тако и бива у већини, само се ћути о томе...Такве ситуације се скривају и на славама, рођенданима и другим окупљањима споља гледано све је ОК. Зато треба живети сваки дан пуним плућима као индивидуа...Разумете ви мене шта желим рећи. Знам ја, па се нећу упуштати у даље објашњавање.
Pa tako biva, nego kako.
- Ćale, a što se sad svađaš sa kevom danima? Pre je bilo da se obavezno pomirite do ujutro.
- Umro onaj što nas mirio.
i jeste utopija...samo kad sam čitala taj post, imala sam u vidu baš ditu...i onda nisam komentariala.
činjenica je da, bar ja, ne mogu da budem s nekim ko diše isto kao ja...a ne mogu ni da budem s nekim ko diše mnogo različito od mene. uglavnom, ja sam kriva
Ne bih preuzeo potpunu krivicu za disfunkcionalnost braka na sebe. Jedan dinar u džepu nikad ne zvoni sam. Ustvari "disanje kao jedan" je floskula koju upotrebljavaju pesnici i oratori demagozi u političkim govorima. U braku bi različitosti trebale biti poticajne...Mislim da je to prava magija. Nebi da iznosim tako neke intimne delove života ali moja supruga je mnoge stvari doživela prvi put sa mnom jer je iz krajeva gde su banalnosti kao odlazak u pozorište vanserijski in događaj. Također sam ja naučio mnogo stvari od nje. Problemi se pojave kasnije kad ste pozvani u društvo kod supruginih kumova ili prijatelja pa se uz muziku koja vam je strana i teme razgovora koje su vam smešne, jadne i neinteresantne opasno smarate i nervirate...Proslave, slave i krštenja... A svadbe??? Na svakoj svadbi gde smo bili a da se neko njen ženio ili udavao morao sam nekoga fizički odstranjivati sa mojih leđa i nervnog sistema...Dakle bilo bi znatno lakše kad bi mladi bračni par još na početku bio potpuno slobodan od uticaja svojih roditelja i familija i okruženja...Često pomislim da bi moj brak možda bio uspešan da smo nakon venčanja otišli u inostranstvo. Gde niko ne bi merio decilitre čistoće krvi jednog ili drugog. Ili cenio moju sposobnost po tome da li znam da ogrnem krompir i vozim traktor. Ebo ih i krompir i traktor...
mm i ja nemamo tih problema. ne idemo nigde. zajedno....bar ne više.
pre smo išli. poslednjih godina ne...možda neka sahrana...ali, to se brzo završi.
e taki redosled može...
Vidi se da su forumaski brakovi oni...paradni, da su konji...bilo bi...super
da bi se ugusiliPrvobitno napisano od kojica;64528[B
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.