On: jedva se registrovah, u cemou je problem?
Ona: Mr, znaci stoka si ispao.
On: znaci valkira nemoj da si bezobrazna. i iz fudamenta obrati paznju na ponasanje..
Ona: ti si jedan megalomanski zvekan! i mislim da je jedini razlog sto tracim dan na tebe je taj sto ne mogu da ga bolje iskoristim.
On: pa ti da si iole kreativna radila bi nesto pametno a ne ovde prozivala postenu inteligenciju. i zapamti, za pametnog i komarac je muzika!
Ona: to bi inace trebalo da zvuci kao sasvim dobra zivotna filozofija srce, ali nije. naravno, dobro je poznato da nepzljive reci kostaju zivota, ali TI jos uvek nisi u stanju da shvatish pune razmere tog problema.
On: a to dugacke reci i nerazumljive recenicne kostrukcije koristis radi utiska, radi slanja slike na chat... eeee nisko si pala. nisko.
Ona: Mr, isprogramiracu te jednom velikom sekirom, sreco. vise bih se zabavila gajenjem krastavaca nego tobom.
On: ne sumnjam da su ti zanimljivi krastavci
Ona: ocigledno nisi dugo vezbao usne, pa ti mozak pocinje da radi.. zanimljiviji su krastavci od tvog krastavca!
On: pa to je vise tvoj problem, da nisi koristila te krastavce mozda bi ti i odgovarao neko :D
Ona: Bila je to tacka na kojoj se zacela njegova zivotna svrha! stvar koja ce ga podsticati na to, koliko vidim, zauvek! toliko si PROST.
On: :* seci me de sam najtanjui ako i ti znas sta si sad rekla :D
Večnost je čista sadašnjost.
Marijana: ujek mu kaže "pazi vuče ti se kaiš po zemlji"
Megi: :raz_114: :raz_114:
QueenOfClubs:
Marijana: a on će "nije to kaiš čiko"
[12:01] Mr.OneTwo: mere se muski polni organi, svetlucaju oci na centrimetre.. ma uzas
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Megi: sunce...kiša...Nole...nije Nole...este Nole...grmi...ne grmi...pada ne pada....plače u lavor ne plače u lavor....
: a ti mu reci da sedis gola i da jedes jagode
By: myself
Princess krofna: Na ovom čatu treba da ima semafor neki
[14:49] Kojica: viš kako mica romantišna,a ne ovi muški... esi žedna?esi gladna?e aj sad kod mene
[18:46] Princess krofna: racio je razum jel
[18:47] Princess krofna: inteligencija je iq
[18:48] Princess krofna: spoj inteligencije i racija je quracio
:raz_114:
где си пошла с крмељиве очи
neje dobro
el sad dobro....? nešto mi pogrešno iskopiralo, hvala ti što si primetila Milojčice
где си пошла с крмељиве очи
16:27 Princess krofna:mene kod nas nervira što se žene preko 45 odma deklarišu kao babe ,a to su zapravo mlade žene
i obavezno krate kosu na muško imaju one frćokle,suknje do kolena i moto im je: živim za decu
ovo je samo zbog radi frćokli:raz_114::raz_114: