Nikad ne reci nikad .
Ljudi nisu čaplje,i za očekivati je da se tako i ponašaju.
Ono što je sigurno je samo jedno - da li u dobrom ili lošem braku,svejedno je ,
partner nije prevario partnera samo u jednom slučaju - onda kada nije imao dobru priliku !!
Svi koji tvrde drugačije - lažu.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
где си пошла с крмељиве очи
ja se izvinjam sto nisam citala nista sem naslova, htela sam samo da kazem, da je prevara nemoguca kad se dvoje mnogo vole... ja kad nekoga volim, ne vidim nikoga vise. za mene heliocenticini sistem prestaje i postaje voljnaosobasitem...
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Koliko ćemo puta pisati jedno te isto?
samo se razlikuju nazivi tema, a postovi isti...
Večnost je čista sadašnjost.
где си пошла с крмељиве очи
Ne treba se zaricati,jer ne znaš šta nosi dan ,šta nosi noć....
i kad ti život može servirati *desert*
Ni ja ne mogu da verujem da neko postavi stvari ovako:
Ja mu peglam dosadne košulje na 40 stepeni i mi smo normalni i nismo ljubomorni i...
i.. di je tu seks?
Mislim.. te prevare ne podrazumevaju da ću ja otići kod komšije da mu peglam košulje...
Čak i da odem da mu ispeglam košulje, niko mi ne bi zamerio...:raz_067:
to ne bi bila prevara...
O čemu mi pričamo na ovoj temi?
Večnost je čista sadašnjost.
Ima jedna stvar koja pomalo bode oči... manimo se moralne strane prevare... svakome može da se desi, ako ne da ostvari, ono bar u najavi. Ne vidim svrhu odolevanja izazovu koji ima za zadatak da na neki način donese olakšanje, u braku, životu, uopšte. Nešto što nikoga ne povređuje, ako je ikako moguće, a sa druge strane ne rađa frustriranost i nezadovoljstvo u braku. Ne mogu da opravdam ovakav obrazac ponašanja, ali recimo da bi bilo korisno da svako ima svoje stepenice koje će koristiti samo u slučaju požara.
I život je suviše kratak da bi žmureli i trpeli bilo šta... ja sam oduvek bila za izvlačenje nekog maximuma... jer ako niste zadovoljni sobom, kako ćete biti zadovoljni drugima, ili oni vama?