...pa sad Biso ne bi se ja složila sa tobom...imala sam hiljadu i jednu priliku, da sam htela mogla sam, a i situacija mi je takva da
bi mogla da radim šta mi se hoće....al nisam, ne zbog nekog nego zbog sebe....ne želim da varam prvo sebe, jer to što bi se
desilo jednom ili pet puta, ne bi značilo ljubav,već goli sex...a previše cenim sebe da bi to radila samo zarad golog sexa pa taman
kad bi mi se pojavio ne znam kakav tip......a bilo ih je veruj mi, koje sam mogla samo da sam želela tako nešto...znači nije istina
stvar je želje...ili samokontrole kako god to da nazovemo.....
osmeh je jedina kriva linija koju ne treba ispravljati
Мени сад жао што нисам била у том друштву кад се причало о томе
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Tako što nađeš nešto što u kući nemaš, a povređen nije niko, ako se potrudiš da se ne oseti u braku. Pomaže braku da opstane, makar to bilo i u laži... a onome koji vara da ostane normalan u svemu tome. I to je sebično, ali ne manje od svakodnevnog izdrkavanja sopstvenog nezadovoljstva na druge ljude.
Ovo praktikovati samo u slučaju kada je voda već došla do grla.
... a na promene niste još uvek spremni...
tacno yeco... ali ne samo tad kad bas dodje do grla... jer ljudi smatraju prevarom izdaju jedne veze nekom drugom.. neki put je prevara posezanje za necim sto ti nedostaje a to ne mora biti ljubav ili telo nekog drugog vec naprosto izazov u tebi za promenom samog sebe
au, vidi vidi ovog....ovo je tačno. nije fizička prevara jedina...koliko puta se desi da hoću nešto da uradim, pa razmišljam kako će to da se reflektuje na sve, pa onda uradim, jer to želim.....naravno, prođe vreme, pa me svi u okolini gledaju kao malo blesavu, a muž kao nedonošče koje i ne zna šta sam uradila.
e, takve stvari me teraju da osetim inat, a ne volim inat....uf, baš ne volim.
где си пошла с крмељиве очи
Naravno uvek postoji razlog i covek uvek pokusava da opravda svoje postupke, ne znam, ne mogu suditi nekom za njegove oduke...samo ovako malo caskamo na tu temu...Znaci inat moze da bude pokretac svega ali posle njega moze da ide kajanje,nezadovoljstvo...sve u svemu kontraefekat od onog sto smo mislili da cemo dobiti...Ono sto nazivamo savest nas tera da razmislimo dobro pre nego nesto zabrljamo...da ne bi postojala giza savest Ipak smo svi razliciti, kao sto su i sve veze razlicite i pitanje je kakav teret mozemo da prenesemo preko ledja i da cak nema posledica, uf...ne znam...mnogo mi je to komplikovano...
Sad kad bi se vratila na moj prvi post na temi,videla bi da sam napisala
izmedju ostalog i šta sve smatramo prevarom ...a pojam je preširok.
Dakle,ako se pojam prevare ne vezuje samo za fizičku,onda ona postoji
i u najboljem braku.....male slatke prevare koje samo mi znamo
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
pa sve je moguce i sve je relativno
izuzev nekih konstanti u nauci
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
I u najboljem braku postoje prevare. Sa moje tacke gledista to ne mora biti posledica nezadovoljstva, vec potrebe da se nesto malo povremeno promeni. Nije mi nikako jasno kako neko moze ceo zivot da se sexa samo sa jednom osobom? Npr. neko se venca u 20-oj godini i sta sada? Ceo zivot ce samo sa tom jednom osobom da ima sex....msm, meni to izgleda prilicno monotono. Meni postane monotono i posle par meseci, jer znam sta od tipa mogu da ocekujem. Jos gora varijanta je kada se dvoje slazu po ostalim pitanjima, ali su sexualno razliciti.
To ni ja ne mogu da shvatim... mada, desilo se da postaje i bolje vremenom...
Ali ceo život, uh... mlogo je.
I da, ta sexualna kompatibilnost je jako bitna, bar meni... van kreveta neka pršte varnice, velike su šanse da pršte i u krevetu... vredi trampe... Nisam za svađe, ali povremeno razbijanje monotonije, jašta da bi valjalo... pa kad padne pomirenje...
Kad vec pricamo o seksualnoj kompatibilnosti....
Kolike su sanse da nadjes sebi partnera za zivot sa kojim ces da imas savrsen sex?
Ko je srao van rupe ....?