pravo da ti kažem nevesto...zabole me...
Neke zemske vuku da podcene muskarce a i...muskarci nisu operisani od...toga. Mnogo je tesko i pogresno generalizovati, skoro sedam milijardi istiih a ipak sasvim drugacijih. Zivot te dovede do saznanja puno nepoznanica a sa saznanjem shvatis...neznanje. Toliko mozgova se opterecuje oko istog pitanja a niko nema pravi...odgovor. Ne postoji dobar brak i ne postoji prevara, sve je samo pogled...posmatraca.
šest strana da bi došli do zaključka da su žene kokoške :raz_067:
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Ajmo ondak...
Muškarci malo drugačije razmišljaju od većine žena... nema tu mnogo filozofije, kompikacije su najmanje poželjne... a najviše sexualno raspoloživa ženska osoba, po mogućstvu neko ko ima dovoljno samosvesti i sopstvenog života da se što manje udubljuje u njegov. Emocije na off.
Dubina je nepoželjna, vezivanje takođe... ako se i desi, sa njegove strane, on će to kontrolisati. Ako ona to ne može, on će je naterati da ode... nebitno da li mu je stalo.
Žene misle da se svet vrti oko muškaraca i ljubavi. Na sve je sprema da zadrži to što "misli" da ima... a to od 20 - ak cm se ne zove ljubav.
I uvek je problem u očekivanjimaa... ne kažem da muškarci gaje isključivo površne emocije, ali ne žele obaveze, i bespotrebno vezivanje, ako imaju dobar sex, zašto komplikovati?
Ovo važi uglavnom za zauzete, mada nema pravila.. koga zmija ujede i guštera se plaši.
veoma slično sam izložila ovo jednoj osobi,naravno muškoj koja mi dobro nije šamar zalepila...da je smela:raz_032:.njegova odbrana je bila toliko smešna i površna da je meni bilo muka od toga... progutala sam to i samo pomislila u sebi"nije valjda da si poverovao da sam ti poverovala"
Emocije na offMuškarci malo drugačije razmišljaju od većine žena... nema tu mnogo filozofije, kompikacije su najmanje poželjne... a najviše sexualno raspoloživa ženska osoba, po mogućstvu neko ko ima dovoljno samosvesti i sopstvenog života da se što manje udubljuje u njegov.Emocije na off.
Dubina je nepoželjna, vezivanje takođe... ako se i desi, sa njegove strane, on će to kontrolisati. Ako ona to ne može, on će je naterati da ode... nebitno da li mu je stalo.
meni je ovaj deo posta baš onako krajnje realan i mislim da se tu nalaze ključne tačke o kojima žene slabo ili nikako ne razmišljaju
Brak je deo života, a u životu je sve moguće.
I šta vi uopšte smatrate prevarom?
Povremena promenna partnera je kao promena kuhinje.
E sad ako ti se restoran dopadne pa ga uzurpiraš....
teško je sresti muškarca u koga bi srećno udata žena mogla da se zaljubi...ali.ljubavnik je upravo najpotrebniji srećno udatim ženama da bi one to i dalje bile.laki zanos,još lakši flert ili strasna avantura je ono što je srećno udatim ženama najpotrebnije posle izvesnog vremena.Umorne od bolesti dece,kuvanja,peglanja,sopstvenog rada i izgleda,muževljevog hrkanja ili pak njegove dobrote i mirisa,udate žene se moraju bar jednom za vreme svog srećnog braka zaljubiti...
:raz_117:
Večnost je čista sadašnjost.