Zato i volim da se igram policajca i kriminalca, poenta je u tom odupiranju i onda potpunom kontrolisanju, a igrica dalje moze da se nadogradjuje....ispitivanje, bRezobrazno ispitivanje npr.Ima dinamiku, malo je nasilna i tako.....
More ja ne idem na nikakva grupna okupljanje posle ovih izjava na ovoj temi. :raz_114:
Plus.....
![]()
E pa gresis, makar sto se mene tice![]()
Ja prosto nisam zainteresovana da mi neko veze ruke, nije mi sexy da lezim i budem pasivna. Ja u osobu sa kojom sa trenutno imam bezgranicno poverenje..
Rusila sam neke druge granice za koje j vezivanje ruku maramom smesno
A ako mislis da nemam poverenje za vezivanje lisicamaZa to nikada necu imati poverenje ni u koga. To je po meni za zatvorenike a vrloooooooo sam otvorena za eksperimentisanje..
Samo kad se vezuju oci maramom, to nije igrica poverenja.. To je igrica uzivanja i neke suptilne perverznosti. Kao kad te neko golica perom ili posipa po tebi vreo vosak (sto isto obozavam) Tu je igrica u iscekivanju, izludjivanju, cekanju da "udje" , da se nesto desi, da se zbuni mozak.
Makar u mom sexualnom zivotu se to vezivanje oko toga vrti.
Jel sam bila jasna ili treba jos 70 redova?![]()
Pa pazi, za potpuno vezivanje ne samo sto treba poverenej u partnera, vec moram da osetim po prirodi partnera kao dominantnog i mocnog. Tu dolazim do one price o sexualnoj kompatibilnosti i kako se za neke stvari tesko nalazi partner. Mogu ja da budem i zaljubljena, moze sve, ali ako ja ne osetim da zelim da mu se pokorim, vajda nije.
Volim i ja da budem nasilna....sve moze na smenu.
Je li, Kvince, od kad si ti naivna ko francuska sobarica?![]()
E bas se lepo ispricase Djavolica, Flertusa i Skitalica.![]()
pa ja tek sad videh temu
![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko