Volim da slijedim sebe i najviše cijenim slobodu tijela i riječi..ne stidim se reći šta tačno želim,a to je danas vrlo važno..volim dodire i nježnosti,kao i svaka žena mada postoje trenuci kad se sve to može preskočiti..jer seksualna energija je neutralna.
Dodirivanje, ljubljenje ... želja, uzbudjenje i zadovoljstvo partnerke .... ne bih ja baš detaljisao
Ма детаљиши, наши смо
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Priprema
Vrijeme pripreme:60 minTežina:Srednje zahtjevno
- 1 Priprema palačinki: u dubljoj posudi razmutite jaja, posolite ih, pa naizmjenično dodajte brašno i mlijeko dok ne dobijete jednolično tekuće tijesto.
- 2 Tavu dobro zagrijte, dodajte malo ulja, ponovo zagrijte, pa izlijevajte zaimačom tijesto po tavi, tako da se ravnomjerno rasporedi po cijeloj površini.
- 3 Pecite palačinke s jedne i druge strane.
- 4 Priprema nadjeva: na vruće ulje stavite nasjeckani luk i mljeveno meso, pa pirjajte kratko, dolijevajući male količine vode.
- 5 Nakon toga dodajte oguljenu i narezanu rajčicu, Vegetu, sol, papar i mažuran te pirjajte dok voda ne ispari.
- 6 Tom smjesom punite palačinke, savijte ih i složite jednu do druge u vatrostalnu zdjelu ili tepsiju premazanu maslacem.
- 7 Palačinke prelijte preljevom, koji ste pripremili na sljedeći način: kiselo vrhnje izmiješajte sa žumanjcima, ribanim sirom, ribanim muškatnim oraščićem i snijegom od bjelanjaka.
- 8 Zapecite u vrućoj pećnici oko 15 minuta.
Posluživanje
Zapečene palačinke poslužite kao toplo predjelo ili kao glavno jelo uz neku svježu salatu.
Savjet
Za bogatiji okus mesnog nadjeva koristite mješavinu mljevenog mesa od svinjetine i junetine.
ti si omašio temu...
Večnost je čista sadašnjost.
Ma nije samo je zaboravio Ladno PIVO...
Nisam.
Jbt, covek vise ne moze ni da malo čalabrcne a da mu ne nature nešto...
А шта је заимача?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Ово нешто ред бело, ред црвено, ред жуто
Плус листић.
Selite se u kuhinju...
Večnost je čista sadašnjost.
Откад ја то причам
el ovde bese neki sex ili ..?
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
to je lazanja
aaa,to posle sexa kad se izmorimo sa onim sto najvise volimo?
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Pa daj Mona to detaljnije, zašto najviše voliš lazanje u seksu...
Ko je mod na kulinarstvu da mu prebacim temu?