A ja nisam nešto dugo razmišljala...Hexy Love...Hexy...Just Hexy...HeLeNa...
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''
ne valja mu avatar, ne valja mu nik, ne valja mu boja slova......mukica :raz_114:
Nece mi niko novo ima da. Aj ti Sani...smisli jedno...lepo za...mene (nemoj nako ko...avatar , mada se zeMske pale na...njega )
Nemoj samo Platonijus, sit sam tih...platonskih ljubakanja
dogovoriste li se
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
aaa.. ne dirajte taj nik.. originalan je...
Večnost je čista sadašnjost.
Кад сам видела мој први форум и хтела да се региструјем, шта год сам покушала као ник било је већ заузето.
а како нисам имала баш искуство с никовима, укуцала сам на крају своје име.бгд.
И наравно да ми се није свиђало.
али никако нисам могла да смислим који ник бих ја то узела, плус да није заузет а чинило се да су сви заузети.
И у једном тренутку, играјући бриџ, падне мени на памет, зашто се не бих звала као једна од дама у картама.
Пикова дама ми се не свиђа, дама каро, или Queen of diamonds, је асоцирало на свашта, дама херц ми некако није ишло уз мене.
И тако изабрах ону четврту, даму треф или QueenOfClubs, која опет има двосмислено значење, али није тако страшно као дама каро.
Један, али само један тренутак сам се размишљала да узмем ник LionQueen, али нисам, јер, тад смо имали једног Лајона.
И тако остаде дама треф, ник који сам пренела и овде. И даље ме неки зову краљица клубова, али не смета.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
jako prosto
posto sam normalan reko sebi da stavim normal al' ispalo malko bezveze i onda poceo da pravim razne anagrame od normal i ispade marlon
zato stalno glumatam da bi bio u skladu sa njim
šta ja ovde da kažem
osim da vratite stare nikove ili da ne menjate avatare
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
kako????....lako...
Jednostavno .
Ovde sam se registrovala kao Revelin,nik sa jednog drugog foruma,
emotivno sam za njega vezana,mislim za tvrdjavu koja se zove Revelin.
To što sam sad Bisernica ima svoje zašto,ali o tome ću možda neki drugi put.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.