Spontano, ko pobačaj.
Spontano, ko pobačaj.
mnogo gledam filmove ,uzivim se u ulogu
Ovo nije nik nego profesija.
Ravnica Carobnica moje je ime i prezime...Toliko sam emocija izlila na Krstarici mom rodnom kraju da bi se mogla u njima utopiti a sve su pocinjale i zavrsavale se u moru bez jedrenjaka beskrajnoj toploj cednoj Ravnici Carobnici...
Od prosle godine me nema...Sad sam tu da znate...Tesko Vama...moracete da me trpite...
mene su bezveze ( zbog ljubomore ) banovalE na krsti , pa je novi nik iz ban-a postao Cici- ban , pa Cici , pa teta Cici .....
Ciji potpis?
a opet moja priča je tolko luda i neverovatna da ćete prosto ostati u neverici kad vam budem ispričo -
naime, ja se u stvari zovem aleksandar, a zovu me saša. pa sam došo na po malo opičenu ideju da mi na razbribrizi nik bude saša. ali manu, a čini mi se i ostalima, više se sviđalo sale - pa me tako nazvaše.
m? jesam vam reko da će da bude neverovatno.
našla sam je..
Večnost je čista sadašnjost.
evo ovako je to bilo u jednoj Zemlji Razbibrige..
...došla ja i niko me nije dirao...vele,ne valja to,al trpe..i mene i nick
....i bio jednom u Zemlji Razbibrige maskenbal..i tako mene presvuku(a ja i dalje kucam i ne vidim)
naravno..promijene mi nick u ovaj..dirkasti mislim...eto,od tada živim sretno i ako bog da dugo u ovoj Zemlji
Bilo je to u jednom lepom restoranu na topciderskoj zvezdi, pre mnogo godina, izasao sam sa prijateljima na rucak.
To jest vodio sam ih jer sam imao valjani razlog da castim... Restoran je bio poznat po dobrim gurmanskim skembicima,
posto ih ja bas nesto ne volim a nije mi bilo ni do rostilja, kraickom oka u meniju spazim file minjon sa pecurkama, naravno to i narucim...
Bio bi to obican rucak da na kraju racun nije bio poprilican. File minjon je kostao malo jace nego rucak za ovo troje plus pice...
A da, palacinke u shatou od belog vina su bile vrhunske...
I tako, posle toga ovi moji su me mesecima zahebavali minjon, minjon... tako da i na netu postade minjon, tj. minon... eto...
bilo je to jednog januarskog jutra 2006e godine...kada sam shvatio da sam rodjen u godini svinje...i tako
mmmmm...el bi ja sad trebala da nabrojim sve svoje nikove?
ovako mi tepaju..
pa prvo je bio septembar...vrlo jednostavno,tad sma rodjena,to mi je omiljeni mesec iz nekih privatnih raloga sam ga promenila,mica je nastala iz neke bivse veze koja je bila aktivna na nekom prethodnom forumu,gazda me je tako zvao i eto..ostade mica..mala mica a da,mala mica je nastala iz male kojice
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
When you have to shoot,shoot,don't talk...