meni se uvek najvise svidjalo zensko ime Teodora, pa, eto...
Imam dva nika koja setkam od foruma do foruma Mislim, ne setkam se ja toliko po forumima al' od viska glava ne boli.
Elem, nije bio nikakav poseban povod ni razlog zasto sam na jednom forumu bila Lujka.. Jednostavno sam tog trenutka pozelela nesto otkaceno i to mi prvo pade na pamet. I skoro svima tamo bi neprijatno da me oslovljavaju sa Lujka pa neko okrenu na Lu ali nisam bila prenikovana :raz_114:
Dodjoh na Razbribrigu i logicno je da ce ovaj nik (Lujka) biti nekako prikladniji nego onaj drugi sto je "u rezervi". I tako.. bi neko vreme Lujka... sad malko Rumenka.. pa se opetA vrnem na Lujka... nekako sam bas zavolela taj nik
I am good but I'm not an angel.
I do sins but I am not a devil.
pa ovaaaaj....počeh s Aknesaj,jer mi je tako nekako,je l te,ime....preko Milojke,Milojčice..............do Žitomirke...a treba da pričam o prvobitno nicku,je l ?E pa kao što reče Sale gore,to je mnoooogo komplikovana i prosto neverovatna priča..slična njegovoj..i tako
E da...imam i onaj drugi zubati nick na nekom tamo forumu..ne znam otkud on došlo mi tako
a i imam još jedan,al ne smem rečem..
svugde sam slonce
a poreklo toga ostace tajna
ma, znam da moj nik nije ni malo originalan, ali mislim da mi pristaje, što je ipak najvažnije ovde sam od početka ''pričalica''....neko ultra-kratko vreme sam bila cepidlaka, ali me mane vratio na staro....i neka tako ostane, nije loše.
где си пошла с крмељиве очи
Imam najlepše šarene okice. U arapskom svetu, takve žene zovu Hazel.
Prvobitni nick potekao od arapskog Rais-vodja,nije bilo zenske verzije imena pa sam napravila-Raisa
ovaj sada, Vestica koja ne gori, po znacenju moje buduce tetovaze
probala sam pre sest godina da u jednoj reci opisem sebe i eto...
mada me nesto u poslednje vreme "zulja"...ne pronalazim se vise u njemu
al me smara da mislim o novom
prle mi je dao nik...
Večnost je čista sadašnjost.
nije valjala ona prva neda koja je bila nedodirljiva..pa su me ne znam ni sama kako ( a ni u kom tačno trenu) skinuli i čim sa trepnula vidim novi nick
slucajno...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ovaj nick?
nemam baš toliko bujnu maštu da ga sama smislim
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me