Da
Ne
Nisam siguran/sigurna
@ Vragolanka
znam..al ja nikad nisam,bar dok sam mala bila,mogla da se suzdrzim od plakanja...recimo mog brata je tukao od malena,moj brat dodje kuci iz skole sa loshom ocenom odmah ide vredjanje,ponizavanje,batine,pa je doslo do toga d aje moj brat,onako mali i preplasen poceo da ga se boji i sakriva stvari,na shat je ovaj josh vise pizdeo pa ga je josh vishe tukao smao eto,moj brat,....je ogluglao. Ili kao sto je sam rekao '' odrastao sma spartanski''
a da ne pominjem vredjanja,podsmevanja,ponizavanje...i neizostavne '' tvoja majka je propali covek''.
ja sam mnogo jacha od njega,samo,osetljiva dosta,pa mi je to najslabija tacka bila.
slicno i mom bratu dok je mali bio,pa ond apravila..
''ako budes kurva letis iz kuce,ako se drogiras letis iz kuce,ako nadjes nekog propalicu za decka letis iz kuce...'' itd.
e da,mog brata je prestao da tuche,jer I quote '' postaje sve veci,moze mi vratiti''
Kukavica ****na.
ebote....gde ja živim? na marsu.
где си пошла с крмељиве очи
ja mojoj deci nikada ne bih dozvolila (ako mogu da utičem) da vrate ocu bilo šta, u tom slučaju ne bi bili ništa bolji od njega.
to omalovažavanje i vređannje je mnogo gore od batina, i to je ono na šta ne možeš da budeš imun. meni je to majka radila, recimo... a svima je to najslabija tačka. to što neko može da se isključi, a neko ne može, možda nije stvar jačine, koliko karaktera... to je ona tačka kada strah i mržnja prerastu u ravnodušnost. shvatiš koliko je neko jadan i promašen i počneš da ga žališ, na neki način.
sve dok mrziš i reaguješ, slaba si.
kada su mi javili da mi je ćale umro, pomislila sam: odlično.
ništa od osećanja.
Pusti priču, voliš oca više od dece ili decu više od oca ?
Nema tu sredine ili si za decu ili protiv n jih, to nisu crno/bele stvari, tu nema nijansi.
Svaka žena koja brani oca siledžiju ( ovo se ne odnosi na tebe, pričam uopšteno ), brani oca jer ga voli više od dece, kraj priče.
Sve dok mrziš i reaguješ živa si, ako ne mrziš i ne reaguješ nisi više to ti, to je nešto drugo, a po tuđem projektu stvoreno...
Nije. on se ponosi time sto nije takva nekontrolisana zivotinja iako,slazem se,trebao je da mu vrati,mada mislim da ga je brat jednom jako gurnuo. ja sam htela doduse da kupim pistolj i da mu kazem ako me josh jednom takne da cu mu prosvirati mozak. al sve cu reci,ne treniram ja dzabe toliko ( teretana itd. )
mada ja se divim svom bratu,njemu na jedno uvo udje na drugo izadje bilo sta d amu kaze,dok mene i dalje pogodi..pokvari mi dan. a da ne pominjem macehu koja obozava da potpaljuje vatru,cale me cak jednom prebio jer je onda bila provokator,pa kad je shvatila sta je isprovocirala,danima je cutala dok prolazim pored nje. nikad mi nece biti jasno...ti si zensko,i slusas u sobi do tebe kako drugo zensko dete plache,moli da prekine,da je ne udara,da je boli,cujes kako lete stvari po sobi ( posto moj data ume tako da baca i da lupa stvari ) i slusas kako vrishti...i samo sedis ko ***** neka u sobi pored.
pa dobro, nekad je bolje naučiti se težim putem nego biti nečovek....mislim na roditelje.
na primer, koliko god da me je majka muštrala i koliko god da prepoznajem manipulaciju kod nje čak i u najavi, ne mogu da budem ravnodušna....trudim se da budem spremna, ali ne ravnodušna.
kad god sam ravnodušna, onda sam odvratna sama sebi. ne mogu to...sopstvena ravnodušnost uništava brže nego tuđe muštranje.
где си пошла с крмељиве очи
volim decu više i ne dam da ih jedan kreten upropasti. direktno, ili indirektno.
ako neko treba, to ću biti ja. a treba...
svaka žena koja brani oca siledžiju brani sebe... takve su debili koji u duetu sa siledžijom uništavaju decu, indirektno.
a, ne... i mržnju valja zaslužiti. to ne znači da sam zaboravila, ili oprostila.
Lepo od njega, onda i ne treba da se žali ikada na batine, to je njemu vrsta dokazivanja samodiscipline i uzvišenosti
Neka nastavi i dalje da ga bije, ne kaže se tek tako, navikao na batine kao magarac...
Mani se pištolja i vatrenog oružja, to obično ide u afektu, a onda ide robija, a to tako ne ide....
Teretana lepo, treniraj.samo treniraj
Ja bre,ne znam nikoga ko tako mlati decu
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me