Glava dotegnuta u "Lazi"
Dovod goriva radio institut u Kamenici
Menjač i reduktor reparirani.
znači neće još dugo
... i svi ste smuvaste samo lider neoženjen osta
ma to samo virtuelno, sve ostaje po...starom, ce se...ozeni.
...jel moze na divljaka?
vidim poceli da mi se i ovde brisu postovi o ljubavi cirqus sa vama ... sta fali ako sam rekao da je ljubav quratz sa ogolelim glavicem i krastama na njemu... ko shvata simboliku i poruqu razume.. al' neki vole da se prave toshe i fini...elem na temu...
lidercino..ti nis' normalan da ti kaze marloncina... izaso si iz tog sranja koje se zove braq i sad os da se uvalis u novo blato da sa veljas u njemu ko prasac... aj' razumem svako od nas se zahebe jednom, ono zbog dece, al' kad skontas sve i resis da izadjes a deca su ti maltene nasla svoj put, samo kompletan idiot moze da opet uleti u istu pricu sa nekom levakinjom koja ce da ti prodaje muda za bubrege sa srceparajucim trulim pricama o ljubavi emocijama il' necim trecim sho se zove qaranje jer joj zinulo dupe da usamljena ne doceka starost... ako ces zbog tvrdjih sisa i doopeta i svezijeg mesa medju njenim nogama da zapostavis sebe i svoj integritet i da pases sve sto jedna takva naserava svaki dan...onda brate svaka ti cast... a ako ces u braq zbog serpe i misrisa iz kujne, veruj mi ja sam gurman, bolje se rani u kafani jeftinije je a i zdravije i ima ti se klanjaju kelneri i uvek ces birati jela, no da ti jednog dana ta uvali lijander ako utripuje da imas drugu... ne znam sta da ti kazem smesno mi bas jer sam skoro pa u istoj poziciji i prvi put u zivotu znam sta ne bi jer mi je proseravanja zena vec na vrh ovog ostarelog q. a mozda se i zaebavas ko onda i przis...
da dodam malo slaga na gornji kolac...mis lidercino...nem' da me pogresno kontas al' ako ti se zaglavljuje u isti bunar ko pre, slobodno cepaj, tvoj izbor.. ko **** mene sta kenjam uprazno. al' brate pre no sto doneses tu tako vaznu odluku dacu ti fon od dve 19 godisnje bliznakinje... 50 evrica i dusa ima da ti izadje na zivana a i na usi veruj mi. i neces pomisliti ni na sta drugo no na sledeci susret za nedelju dana jer ti se nece dici posle toga tolko dugo ziv ti ja pa kako god ti bio potentan. a za horoskopdzije... bliznakinje su jarcice ono, pih, najgori znak... bljak, ma uzas zivi
jok ja
ja i zivan smo samohrani
Jes. Zivana banovali za sva vremena. Ja se bio preobukao u njega.
Sve sto kazem potpisujem
Dobro ti to marline, taj tvoj ugao zvuci mnogima poznato. Znas, neki to shvate (k`o ti) a neki su celog zivota na...popravnom
ostareli q :raz_067: a garant će da se oženi pre lider
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Мене занима због чега би да се жениш.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Pa ja bih da pravim još dece.