Kad se odmorite ... Natrag na svoje radne zadatke..."Operacija mužjak"
Kad se odmorite ... Natrag na svoje radne zadatke..."Operacija mužjak"
Večnost je čista sadašnjost.
muškarci žele da žive sa ženom koja im se zaista sviđa. I njima je jasno da posle strastvene noći moraju da se probude pored osobe s kojom mogu normalno da razgovaraju i s kojom bi mogli da ostvare stabilnu i kvalitetnu vezu. muškarci pored sebe žele ženu s kojom će moći da dele i dobro i zlo. Iako obično sazrevaju nešto kasnije od žena, to ne znači da ne žele ozbiljnu vezu. Zbog viška testosterona muškarci važe za ofanzivce od kojih žene moraju da se brane. Međutim, ponekad i dama i te kako ume da bude ljuta, agresivna i posesivna. I njeno psihološko zlostavljanje može da ostavi „modrice“, ali one koje se ne kamufliraju tečnim puderom. Dakle, pravila nema. Nasilje nije privilegija snažnijeg pola.ma čini ti se
posle nekog vremena se pokaže da nisu vredni zalaganja.
ispliva na površinu neka loša osobina.
dlake na sapunu smrad nogu nesposonost da se otpuši slivnik pogana majka ili već nešto slično što normalan čovek ne mož da trpi
Izreka da u kući mora da se zna ko kosi, a ko vodu nosi odavno je izašla iz mode. Većini muškaraca neće smetati ako ih žena pozove da izađu ili im čak plati piće. Neki će se čak osetiti i polaskano.
šta sad kažeš lepi...postoje veruj mi...
...kako ima ,,pravih,, žena, tako ima i pravih muškaraca.I jedni i drugi postoje.Pošto je tema izumiranje muškaraca, pričaćemo o njima.
Muškarca treba prepoznati, i prema njemu se odnositi onako kako se odnosiš prvog dana.
Trebaš ga voleti i kad je umoran i kad ima problema, i onda kad misliš da on tebe ne voli,...u tome je tajna uspešnih i voljenih žena!
Koje umeju i tako da se postave,....da prljave čarape uzmu i bace u mašinu za pranje, a ne čantraju pola sata gde je tim čarapama mesto,....
Muškarac jeste prilično nemarniji od žene,....ima mnogo manje osećaja za red i vrema šta je za kad,...ali se pravim pristupom prema njemu, sve može ,,ispeglati,,.....
Tajna uspešne žene je u tome da nije poklekla na prvom koraku i da nije odustala od te svoje voljene osobe, i da i u ovakvoj, još uvek vidi onu istu,...od prvog dana,....
Žena koja tako gleda na te stvari, zna, da ni ona više nije isto lepa, nije isto draga, nije onakva kakva je bila prvog dana. Brak je uzajamno poštovanje oboje.
Uvek polaziš od sebe, prvo menjaš sebe pa onda ideš na onog drugog. I uvek je to tako, po pravilu. Nedostatak osećaja, nedostatak strpljenja i tolerancije, može biti
i nestajanje ljubavi jednog prema drugom. Ljubav se nova se ne stvara nego samo izumire, ako je ne osvežavamo i u osobi koju smo nekad voleli ponovo je ne budimo,....
Muškarci vremenom postaju strožiji i prohtevniji.Žena postaje realnija, opuštenija, manje se bori da privuče i veže svoju ljubav za sebe, misli da ga ima za večnost.
Žene, ni jednog momenta ne smete pomisliti da je onaj drugi bolji od vašeg,.....vaš je naj lepši, naj bolji, i sve naj,.......samo to morate uzgajati i prepoznati u njemu,....
i staviti mu do znanja da to i cenite,....Onog momenta, kada on primeti da nije više vaš idol, gubite više vi, nego on,...ljubav polako počinje izumirati,.......
a mrtvog je teško miz groba podići,.....
Kako ima izuzetaka od pravila na jednoj strani, tako ih ima i na drugoj,....ja rekao!
brzo ću ja,.....samo se malo strpite
lepo si rekao Divi.
nego..
gledam ja sad ovo moje čudo za ručkom i nešto se mislim..
ništa od toga što ume da opravlja i organizuje ne bi mi značilo
da se pretvorio u odrtavelog cinika..
nema šta ga nije u životu gazilo, počev od ratišta i raznih bolesti,
pa do problema sa poslom...
jednako je vedar kao i kada sam ga upoznala...
sposoban da se i u najtežoj situaciji našali..
da se nasmeje šali na svoj račun...
da ga neko posmatra i sluša, pomislio bi da su mu u životu
samo ruže cvetale...
to je nešto što i meni pomaže da opstanem..
sve te sitne i manje opravke, mogu se naučiti..
i najveća budala će naučiti da pritisne dugme na veš mašini
i da zameni ulje u motoru..
ono što se teško uči je kako zadržati mladelački duh..
Večnost je čista sadašnjost.
Da, priča o fizičkoj jačini, ženama koje preduzimaju prvi korak... o nasilju???
Muškarcima neće smetati, ali žena je ta koja očekuje poziv od njega... I o čemu pričamo, mistična?
Inače, gurbet, ne treba nikome zadovoljavanje potreba, niti se od vas očekuje ne znam ni ja šta.. samo razumevanje, pažnja, da se oseti ženom... i ne 24h na dan, naravno.
To se očekuje... i nije toliko strašno koliko zvuči. Kada ti je stalo do nekog, nije.
izumrli su :raz_012:
Samo jedno ću da pitam,pa posle ne moram da diskutujem na ovu temu,jer mi je tog položaja da budem i muško i žensko
kufer davno prepunjen....sad bar znam zašto,ali bivalo je i kad nije moralo!
Ako uspemo motivisati muškarce ?!!! Ma nije valjda !
A čime to muškarci uspevaju da motivišu žene ?!
Mi smo vezale maramu oko glave....dobro,a šta i za šta ste se vi muškarci vezali ?!
Subotom bez šminke da poljubi svog mužjaka....ha, a bez čega će on nju da poljubi?!
Mi smo nenašminkane i treba da radimo na sebi....a vi ste sve odradili činjenicom da nosite visak ?!
E ,pa neće da može !
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.