Postava je uvek sa unutrašnje strane.
Postava je uvek sa unutrašnje strane.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Čitali smo. Voleš svilu i druge bludne ovaj materijale.
razne neke stvari nikada ne bih obukla, ali ne zato sto su demode, ili modni greh, ili slicno, vec zato sto mi ne stoje....neke boje ne nosim uopste, jer ne mogu nikako da mi legnu-crvenu i zutu, na primer..ni ljubicastu, ni roze..nikada nisam nosila i ne bih one stvari koje zaista mogu biti samo odvratne, pa da ih je i Armani potpisao-sareni teksas, teksas sa resama, cizme sa platformama, cipele sa perjem i slicno...ne volim zivotinjske dezene, ni zlatne stvari, ni bilo sta sto sljasti....ne volim da stvari nose mene, vec ja nosim njih....ne nosim bilo sta sinteticko, ne volim takve stvari ni na dodir, ni na oko....
životinjske dezene :raz_114:
a moja starija ih baš nosi zebru najviše, a ranije lepoarda, kad je bila baš šiparica
где си пошла с крмељиве очи
pa, dobro, oni su skoro uvek u modi, a mladi, jelte, vole modu
sad da se ne uvrede neke, ovo je naravno stvar mog licnog ukusa, ali meni je "leopard"stil uvek nekako jeftin, pa nek je i od najfinije svile i nek ju je potpisala licno Koko Sanel iz groba
kao sto mi je jeftinko (skoro) sve sa strasom, nitnama, svarovski kristalima i slicno
i ne priznajem nikada ono cuveno ë, ali to je ta i ta marka!"..od toga mi se povraca..
skoro je bila na onom tamo forumu mala polemika oko neke guess tasnice u 150 boja i nitni, koja kosta neku bolesnu sumu novca
i neka devojcica koja sve ubedjuje kako je to super
a, ja se mislim, sestro slatka, ne bih ti nosila guess tasne i cipele, pa da mi neko daje mesecnu alimentaciju da ih usvojim
Animal print...ili sto reče priča zivotinjske dezene...nikad,nikad...ni u najvecem ludilu
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
i ne volem krzno
A better meal than me
Ne volim duge suknje , sve sto je do kolena mi je podnosljivo .
U suknjama se osecam ko neka babuskara.
Ne volim bas nesto tigraste stvari , uglavnom ne pratim modu
nisam rob mode.
animalni print poliester i poliamid u košuljama
tunike preko suknje lančić preko rolke
tunike preko suknje i to nose
sam videla da nosu tunike umesto suknje
A better meal than me
ja se jezim od tigrastih dezena i sljokica
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
nikad ne bih nosila bilo sta providno ili toliko tanko i utegnuto da okolina bude upoznata sa mojim donjim vesom i svim ostalim detaljima... cak nemam nista protiv animal printa kada je lepo uklopljen uz ostatak garderobe, nikako kada je neki vristeci da bode oci
malopre vidoh jednog u donjem delu trenerke i košulji beloj, jes sve markirano ali bre de mu je razum
omnia praeclara rara
Lakovane cipele i torbu a da nisu od prave koze, lakovane jakne, suknje, pantalone od lazne koze, zatim sljokice i uopste sve sto sljasti i sto odaje utisak kao da si na vasaru.