Sta smatrate modnim grehom tj. ono sto nikada ne biste nosili. Npr. Crveno i roze, bele carape na crne cipele...
Sta smatrate modnim grehom tj. ono sto nikada ne biste nosili. Npr. Crveno i roze, bele carape na crne cipele...
Bilo sta crveno.
Crveni i roze zajedno jer crveno i roze nose samo koze :razzz
Cek sta još? Seticu se ..... :raz_012:
Čarape na sandale , bilo koje vrste :roll
[quote author=Pčelica link=topic=186.msg2560#msg2560 date=1246616497]
Crno i teget, moja najomraženija kombinacija :raz_059:
[/quote]aj digresija.. a sya ti je omiljena kombinacija?
pa blago meni ja skoro nikad ne otvaram teme... al ok ako si stidna pa nes da kazes.. :roll
nista od mode osamdesetih ubedljivo je najtrashastija od svih ranijih i kasnijih modnih trendova.
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
Kaput... nemam i ne volim..
Dugacke suknje i haljine..nisam nikada i necu..ni da me teraju..
Ništa što sputava pokret ....šta tu sve spada ,prosudite sami
Poslednje uređivanje od Bisernica : 06-02-2010 at 13:11
Nista sto izgleda jeftino..pravi pogodak je to..npr, danas ispadnem iz busa i na stanici stoji jedna poznanica i kaze" ju, nisam te prepoznala..jos gledam ko je ova dama".. , a dama u farkama, ispranoj majici..ali dama..
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
ništa što mi ne stoji dobro, ili ono u čemu se ne osećam komotno ... a to su haljine, minići, ako ne mogu da sednem na patos i prekrstim noge, ne dolazi u obzir.
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
One farmerice i pantalone koje idu visoko do pupka nikada ne bih obukla
:raz_099:
nema te nakayne kombinacije koju nisam obukla u zivotu, i mnogo nakaznije stvari no sto ste ih napomenuli
na primer, jedne sam zime nosila donji deo trenerke i cizme od skaja do kolena, pa trenerka uvucena u te cizme, a preko sam nosila kaput koji nisam skidala :raz_114: jer inace nije bilo grejanja u skoli. E, to mi se ekstremno nije svidjalo, nikako nisam podnosila te cizme i jedva sam cekala da prodje ta zime, cini mi se da je to bilo drugi srednje, da jeste
ovaj avatar nema veze sa mnom...
Ne nosim trenerke i one ciganske kosulje sa tribalima, slikama, brojevima...
Kneel Before Kal-El
šta fali trenerkama. ja obožavam kad muško nosi trenerku..... široku... mmm
inače, ne podnosim farmerke koje idu do pupka (ili preko :raz_081
udobnije je nositi plitke farke ili trenerke... i lepše.
e da, i neke cipele na špic isto nikad ne bih obula, to tako smešno stoji...