Postavite pitanje koje Vas muči - tetka Saveta i tim Razbibrige će Vam dati profesionalni savet u roku od 48 sati!
Nemojte slati poruku sa mobilnog telefona (SMS) na broj XXXX (samo na 064, 065 i 066 mreži)
- SAVET ZDRAVLJE pitanje
primer: SAVET ZDRAVLJE Vec duze vreme pijem antidepresante flunirin i demetrin, ali sam prestala pre tri meseca i opet padam u depresiju. Sta da radim?
- SAVET POSAO pitanje
primer: SAVET POSAO Nervira me sef. Ne mogu vise to da trpim, a od posla zivim. Sta da radim?
- SAVET LJUBAV pitanje
primer: SAVET LJUBAV Da li i kada treba da pokazem svoje emocije decku sa kojim izlazim vec mesec dana?
- SAVET SEKS pitanje
primer: SAVET SEKS Da li su svakodnevni seksualni odnosi zdravi?
- SAVET PORODICA pitanje
primer: SAVET PORODICA Kako da roditeljima kazem da ne mogu tek tako da mi ulaze u sobu, u bilo koje doba dana? Imam 15 godina.
- SAVET DECA pitanje
primer: SAVET DECA Imam decaka od pet godina i malu bebu. Da li da bebu dojim pred sinom?
- SAVET OBRAZOVANJE pitanje
primer: SAVET OBRAZOVANJE Gde da proverimo da li je neki Univerzitet akreditovan?
Odgovor (do 5 poruka) ćete dobiti u roku od 48 sati. Anonimnost je zagarantovana.
- SAVET RAZNO pitanje
primer: SAVET RAZNO Kako da se postavim prema salterskoj sluzbenici koja je agresivna, a sa njom cesto dolazim u kontakt kod placanja svojih obaveza?