Postavite pitanje koje Vas muči - tetka Saveta i tim Razbibrige će Vam dati profesionalni savet u roku od 48 sati!
Nemojte slati poruku sa mobilnog telefona (SMS) na broj XXXX (samo na 064, 065 i 066 mreži)
- SAVET ZDRAVLJE pitanje
primer: SAVET ZDRAVLJE Vec duze vreme pijem antidepresante flunirin i demetrin, ali sam prestala pre tri meseca i opet padam u depresiju. Sta da radim?
- SAVET POSAO pitanje
primer: SAVET POSAO Nervira me sef. Ne mogu vise to da trpim, a od posla zivim. Sta da radim?
- SAVET LJUBAV pitanje
primer: SAVET LJUBAV Da li i kada treba da pokazem svoje emocije decku sa kojim izlazim vec mesec dana?
- SAVET SEKS pitanje
primer: SAVET SEKS Da li su svakodnevni seksualni odnosi zdravi?
- SAVET PORODICA pitanje
primer: SAVET PORODICA Kako da roditeljima kazem da ne mogu tek tako da mi ulaze u sobu, u bilo koje doba dana? Imam 15 godina.
- SAVET DECA pitanje
primer: SAVET DECA Imam decaka od pet godina i malu bebu. Da li da bebu dojim pred sinom?
- SAVET OBRAZOVANJE pitanje
primer: SAVET OBRAZOVANJE Gde da proverimo da li je neki Univerzitet akreditovan?
Odgovor (do 5 poruka) ćete dobiti u roku od 48 sati. Anonimnost je zagarantovana.
- SAVET RAZNO pitanje
primer: SAVET RAZNO Kako da se postavim prema salterskoj sluzbenici koja je agresivna, a sa njom cesto dolazim u kontakt kod placanja svojih obaveza?
![]()

Odgovori sa citatom

Ima li to veze sa mojim odnosom prema šalteruši?

znaš,kuma da je ženska sujeta gadna boljka

toliko je to jezivo za popiti da čovek od stresa zaboravi na glavobolju

koju nisam nikad nešto ni gledala,znači živjela sam u sportskom neznanju...