Sam se nanosi verovatno...i dopunjava
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
pa ima ih nekoliko volim da menjam parfeme
najcesce je to nina ricci, armani, givenchy ...
Омиљени поставих.
А сад користим један који може озбиљно да конкурише вандербилту.
То је заправо есенција етеричних уља из Египта.
Нема га на нету, али изгледа отприлике овако:
http://www.rasbazaar.com.au/perfumes/cat_27.html
Није ниједан од ових.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
naravno da ima..
e pa mnogo me pitaš.. videla sam ga nekad, negde...
a parfimerije obilazim samo pred osmi mart, pa mi do sad sećanje izlapilo..
a ja ih ne obilazim uopšte.... bojim se da će da me oderu i prevare, tj. da će da mi po visokoj ceni uvale vodicu, koja nije pravi ''poison''
где си пошла с крмељиве очи
kako su parfemi mocna stvar...mislim, mirisi su ti koji najbrze mogu da evociraju secanja..tamo na onom drugom forumu imam jedan blog o "njegovom parfemu"koji je skroz istinit...kako godinama nisam mogla da sedim pored muskaraca koji koristi isti parfem kao i doticni..sve sam u velikim lukovima obilazila standove na fri sopovima gde stoji taj...
a, ja godinama koriistim jedan te isti, i povremeno supstitute za njega, kad njega ne nadjem..i ove godine njega prestanu da proizvode, i nema ga nigde vise, bas nigde, ukljucujuci USA..a, ja u junu u trznom centru na banjici vidim jedno pakovanje i ne kupim..i u petak odem tamo i sve obilazim tu parfimeriju, kao ne mogu da udjem, jer ako su ga prodali (a, jesu garant bio samo jedan) ima da se roknem od mirisnog bezumlja..i ipak udjem i on stoji tamo znaci, sretna sam od tada ko malo dete, eno mi ga na polici, ne smem ni da ga otvorim, jer sta cu kad i njega potrosim???
ebiga, bolje je bilo kad smo svi mirisali samo na sopstvene feromone...
Nemam omiljeni parfem. Kad ga potrosim nikad mu se vise ne vracam.
Relativno mi brzo dosadi miris, a bas bih volela da imam jedan omiljeni kome se stalno vracam.
Nemam omiljeni parfem, nekad mi odgovara ovaj nekad onaj . Neke koji su mi se ranije svidjali sada ne mogu da smislim.
"Od pune puške boji se jedan, a od prazne dvojica"- baba Tijana