tu nisu čista posla, bez obzira na toliku vodu..
nikad ne znaš šta se to migolji...
Večnost je čista sadašnjost.
Moraš da uživaš a ne da razmišljaš šta se migolji
Ma to mu dodje ko kuvanje caja.
Ona je cajnik, a ti ubacis kesicu.
Jesam, davno.
Bilo je fino.
Ocigledno je decko imao iskustva s tim.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
To ste i mogle samo davno da probate, devojke, dok su nam još bili dugo, dugo uspravni i tvrdi.
Slažem se da je za sex u vodi potrebno iskustvo, naročito ako oba partnera vole da ga upražnjavaju.
Ne obožavam ali gotovo redovno ga upražnjavam dok sam na moru. Štos je u tome da penis što ređe napušta vaginu partnerke. Mojoj partnerki je najlepše kada duboko, do korena zavučem svoj penis u nju, i pokrećemo se u svim ostalim pravcima osim napred-nazad, i teramo tako dok oboje ne doživimo vrhunac.
Žena je raj za okice, pakao za dušicu, i čistilište za džepČić.
jesam
i ne padoh na dupe
Nisam,plašim se da mi se ne probuši patkica.
Ko će to posle uspeti da naduva ako se probuši.
pa esam..i svidelo mi se,mada sam ja konformista i volim brate,veeliki krevet i duug,opusten sex..
Nisamm nešto oduševljena.
Osim toga, uđe ti voda... pa nervira.
Da!
Ništa revolucionarno....hoću reći ,ništa posebno.
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Ma postavljač teme nije naveo temperaturu vode.
Ko da vodi ljubav u ladnoj vodi?
I sa čime?
nisam impresionirana..
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.