[QUOTE=zLozi;74570]sta bi falilo i da jesam? [/QUOTE
ako ne sidjes na chat, ce dobijes po
Пијаца, домаћинска атмосфера и сви ме знају
Супермаркет, климатизовано, чисто и прецизно
Баш ме брига, други ми купује
[QUOTE=zLozi;74570]sta bi falilo i da jesam? [/QUOTE
ako ne sidjes na chat, ce dobijes po
Ne bi falilo baš ništa. Samo tamo ima povrće koje skiči.
juče je pijaca bila super....baš dobra ponuda povrća.
jedino što je baš sve poskupelo
где си пошла с крмељиве очи
Pijaca ili supermarket? Fotelja i nada da će neko drugi to obaviti...
e, kako sam našla fenomenalnu butkicu za pasulj :trci:
ma bre butkica od kilo i sedamsto...puna mesa, dimljena
juče sam bila na pijaci - sve se smrzlo
povrće sam morala da kupim u ''tuš'' marketu....užas.
Ja volim pijace zbog šarenila boja,zbog glasova koji se nadjačavaju,zbog kumica koje vrebaju iza svakog ćoška..pijacu je nekako žila kucavica svakog grada..na njima nema etiketa,zagušljivosti i vještačkog svjetla,na njima ne gledamo rok upotrebe..na njima jednostavno postoji ona živa riječ kao muzika...
ovu našu pijacu nikako da zvrše....missim, sa renoviranjem. trebalo je da bude gotova do kraja novembra.
evo, dočekasmo februar i - ništa....dobro, nije ništa, vidi se pomak, ali sve se nešto mislim da je do maja neće završiti.
a pijaca skupaaaaa....strava.
Вероватно због цене закупа.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Pričo ja se sećam kad je "pijaca" bila na trotoaru 45 bloka, a ja se klizao na bari koja je na mestu današnje pijace ..... ako sam nešto voleo to je bila ta pijaca .... ali Maxi, Idea a i Univer su je saranili, a ovo renoviranje će da joj da i 40-dnevni pomen ..... o onima koji prodaju na pijaci ne bih elaborirao .... ali dao bog da ja nisam u pravu
sećam se i ja toga. to nije bila pijaca, komšija, nego nekoliko tezgi u blatu....kod današnje cvećare.
a maxi i ostale preodavnice ne mogu da zamene pijacu - jer u njima na možeš da kupiš dobar kajmak, dobro povrće, a o dobrom mesu da ne pričam....ne razumem ljude koji kupuju odmrznuto meso, a u maxiju je meso takvo.
naša pijaca u bloku će izgledati lepše....ko je tu zaradio - onaj ko ume.
sećaš li se kako su se budinili protiv klimatizacije prostora gde se prodaje piletina i sir? pa su onda ubacili i ove koji prodaju jaja? i sad im je baš dobro i roba je ok....a ne onaj užas u sred leta, kad me je bilo strah da kupim jaja ili sir ili kajmak na onoj vrućini....o piletini da ne pričam.