Пијаца, домаћинска атмосфера и сви ме знају
Супермаркет, климатизовано, чисто и прецизно
Баш ме брига, други ми купује
нервирају ме на пијаци што продају зелене шљиве,брескве и кајсије
уствраи ни у маркету ништа бољи нису
pijacu ne znam kada sam poslednji put posetila... dok uracunam utroseno vreme, maltetiranje po busu, kilavljenje, karte za prevoz, lakse mi je ovde da se ubedim da nije mnogo skuplje od pijace i kupim za dnevne potrebe koliko i sta mi treba...
Ne idem na pijacu iskljucivo zbog parkingaA volim taj sport
Ranije sam uvek imala odredjene tezge gde sam se snabdevala.Uvek sam birala proizvodjace,a ne nakupce,te od njiuh kupovala.
Eto vec duze vreme kupujem u marketu sve pijacne potrepstine.Mlecne proizvode nikad nisam kupovala na pijaci.Posto sam jako gadljiva,a znam koliko se moira voditi racuna o mleku i mlecnim proizvodima. Te proizvode donosimn ( ili mi posalju) sa Zlatibora od proverene porodice.
Cilj je biti covek, a sreca biti i ostati dete!
bila sam na pijaci...mislim u četvrtak.
posle sam, zbog nekog sticaja okolnosti, otišla da supermarketa.....pa to se ne može porediti po kvalitetu, količini izbora...a samim tim i cenama. o svežini ponuđenog da ne pričam.
где си пошла с крмељиве очи
Ovde u marketima je sve sveze, jer se tu uglavnom roba nabavlja cesto po malo... izbor je zaista zadovoljavajuci, sad kao sto rekoh, ako prihvatim cene, moze da prodjeinace drugarica me informise o cenama na zem.pijaci tako da otprilike imam neku sliku u glavi... jedino sto mi nedostaje je zelje, blitva i kukuruz secerac, toga nigde nema
![]()
moj drug ima kuću u banovcima sa bašticom...i svašta tu posadi, tj. posadi njegova žena jaca...a znam da se ''žali'' kako od blitve i zelja ne može da živi, jer im je baš rodilo ove godine.
našla sam somborke na pijacioduševila sam se, jer njih mnogo više volim od klasičnih ljutih paprika.
cena im je 80 din po kg, i cenim da su jeftinije nego prošle godine u ovo vreme....možda se varam. inače, lubenice su 30, paprika 50, patlidžan 70, paradajz 60 i sve tako...nije strašno .
Jao somborkeprva asocijacija mi je na paprike u pavlaci koje sam jesanas pravila bas sa njima
![]()
bitno je samo imati svoje proverene prodavce na pijaci koji vas neče preči, i onda zaista nema problema nikakvih. To sam moja čerka večito kuka kako je pokradu trgovci![]()
daklem, skupa pijaca za ovo doba godine. sigurno zbog suše...nektarine su 100, jabuke 150 (one slatke), borovnice 400, grožđe 200, paradajz 130 najjeftiniji, paprike oko 100...samo su lubenice sa 25 pale na 20 i mislim da neće više padati cena.
nađoh divno grožđe za 120 kintiinače, dobre nektarine su 150
to nikad nij bilo...da grojze bude jeftinije od nektarina.
ima i kod nas baš lepih paprika za 80 din
Primetila sam da kad češće idem u Maksi nekako se navučem, veliki izbor svega, jeftinije je, stalno neka sniženja, ma super je tamo
![]()
što nije hladnije pa da spremam zimnicu većpaprika je malo skuplja od džabe.
Supermarket...više preferiram...Nervira me kada prođem pijacom i ne mogu da pogledam ništa ko' čovek. Bukvalno te zovu i nude robu...na sve strane...Izgubim vreme objašnjavajući se , da mi ne treba ovo, ni ono itd...
Obzirom da radim uvek prvu smenu i kasno dolazim ...na pijacama i nema u to vreme ništa...Tako da sam i prinuđena da idem u markete. Eventualno vikendom svratim do pijace, da kupim ono što nema u marketu...
moram da kažem jednu stvar - naša pijaca u bloku 44 je totalno modernaima sistem orošavanja sa krova pijace, koji me je oduševio na ovim vrućinama - em je sveže em povrće i voće ''ne pati'' zbog visokih temperatura....a da ne pričam kako je dobar osećaj kad šetaš između tezgi, a svakih 20 sekundi se spusti na tebe svežina
milina jedna.