Зар све време о деци и не причамо?
О томе како ће, где ће, шта ће...
Зар све време о деци и не причамо?
О томе како ће, где ће, шта ће...
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
pa tako će kako ih naučimo...nisam nikad dozvolila da moju muku prenesem na njih. hoću da budu srećne, osobe koje umeju da žive svoj (a ne moj) život...a to nema veze sa sistemom. nema, zaista. veruj da nema.
jer, u svakom sistemu, ljudi koji vrede (u ljudskom smislu vrede) uspevaju da žive kako valja. sve drugo je palamudarija.
где си пошла с крмељиве очи
Nije tačno da u ovakvom sistemu mogu uspeti ljudi koji vrede, moraju biti i podobni tj. članovi odgovarajuće partije ili protežirani od male grupe vlastodržaca ( iako formalno ne pripadaju nijednoj partiji). Pritom njihova lična sposobnost je najmanje bitna, takoreći nebitna
Činjenica je da je Srbija postala privatni posed šake ljudi, oni kroje zakone kako njima odgovara, sve ostalo i jeste palamudarija...
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Па има, ипак.
Различите су људске судбине и сви различито доживљавамо несрећу.
Неко је јачи и креће даље а неко не.
У неком уређенијем друштву, где човек не мора да размишља о многим стварима са којима се 90 одсто ствановништва овде суочава сваки дан,
људима је далеко лакше да децу изведу на пут.
Раде, знају да ће уштедети и да ако изгубе посао, неће бити гладни,
Овде мало људи има ту привилегију.
Кад годинама живиш од данас до сутра и нешто чекаш, неминовно долази до апатије.
Оно што хоћу да кажем да систем и те како има утицаја на људски живот, хтели ми то да признамо или не.
Можда нема конкретно на мој, твој, али то не значи да не утиче на друге и да ствар треба посматрати у глобалу.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Bravo MAn..bravi Kvini..svaka je na mestu!(NIJE podilazenje-to nije moja sportska disciplina..samo se slazem sa iznetim stavom)
pa recimo u januaru ili februaru sve do 21 marta 2003 je bila zima... u decembru 2002 je bilo samo 8 dana zime...
hoces da skolujes decu? i ja... ali moje dete u sedmom razredu uci na 6 listova, (ne strana, vec listova) o uskocima u hrvatskoj... a moglo je da stane sve na 3 strane, znaci list ipo i kad je naucio, bio je zelen i sve zaboravio istog casa kad ga je nastavnik pitao... ali istoriju je napisao Dusan T. Batakovic, nas cenjeni ambasador, i to za mesec i kusur dana, pa su knjigu cekali do sredine oktobra a za to vreme hvatali beleske na casu... Ali, cenjeni ambasador je morao na brzaka da napise udzbenik jer je morao da putuje u francusku gde je postavljen za ambasadora... a usput da zaradi neki dinarcic a vi deco placite i ucite o uskocima u hrvatskoj....
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/20...-svojim-imenom
lebacti....
mali napoleoni...
[IMG]http://*********************/customavatars/avatar235967_1.gif[/IMG]hoces da skolujes decu? i ja... ali moje dete u sedmom razredu uci na 6 listova, (ne strana, vec listova) o uskocima u hrvatskoj... a moglo je da stane sve na 3 strane, znaci list ipo i kad je naucio, bio je zelen i sve zaboravio istog casa kad ga je nastavnik pitao... ali istoriju je napisao Dusan T. Batakovic, nas cenjeni ambasador, i to za mesec i kusur dana, pa su knjigu cekali do sredine oktobra a za to vreme hvatali beleske na casu... Ali, cenjeni ambasador je morao na brzaka da napise udzbenik jer je morao da putuje u francusku gde je postavljen za ambasadora... a usput da zaradi neki dinarcic a vi deco placite i ucite o uskocima u hrvatskoj....
e a ja bih ovo ambasadoru poslala kao novogodisnju cestitku...
sve mogu da trpim od vladajucih kretena, ali kada su ovakve stvari u pitanju,kada nasa deca intelektualno stradaju, ne mogu da ocutim...i kako je ministarstvo prosvete ili ko je vec za to odgovoran dozvolio ovako nesto...![]()
Ala se ova tema razvila u kolektivnu svadju, neverovatno.
sto u svadju? samo raspravu... mi se svi volimomi smo domovina
![]()
Gde ti vidish svadju?..Ja samo konstruktivnu raspravu na zaista divnom nivou .)
Dame su uvek u pravu, predajem se i...povlacim napisano![]()
Citam i razmisljam koliko ste razliciti a koliko imate dodirnih tacaka. Vidim da ste razlicitog imovnog stanja, geografskog i etnickog porekla. Politicka ubedjenja vam se krecu od desnice do krajnje levice koju zastupa moderator G. Covek izgleda ima svoj stav a nema partiju. Pomirljiv a kriticki raspolozen. Man objasnio ! A vidi se da zna vise ali dozirano iznosi fakte. Lilu ljuta kao paprika ali ide to njoj. Rev je mnogo ljuta a ne vidim zbog cega. Kvin, Zaga, pricalica, tol, mistic. Bravo za toleranciju svima. A tema jeste da se covek zamisli. Ko je ko u Srbiji i ko vlada nama su pitanja za teške i duge rasprave ali jedno stoji.
"Nešto je trulo u državi *Danskoj". Korupcija i mito su u svim porama drustva. Partiska podobnost je neophodna za uspeh u bilo cemu. Bitno da se uspesno mase narodu pred ocima "trivijalnostima" koje skrecu paznju sa krucijalnih problema koji izjedaju Srbiju. Nek nam je Bog i Sveti Vasilije Ostroški u pomoci.
*Srbiji