To boli a za to nemožeš da odeš u dom zdravlja...
To boli a za to nemožeš da odeš u dom zdravlja...
Jedina istinska i prava sreća je živeti za drugog!(To je obično,dete-mislim)-emotivac
Ništa na svetu ne smatram tako sumnjivim kao ljubav,jer ona više nego išta prožima dušu.Ne postoji ništa što bi toliko zaokupilo i sputalo srce kao ljubav.Od nje se duša može neizmerno upropastiti.Najpre se njome razneži,a onda iznemogla posrne !
UMBERTO EKO![]()
Ljubav je bezgranično davanje i uzimanje, doslednost, istrajnost, poštovanje, osećanje sreće i strast.
Ljubav je slatki fluid pomesan s`krvlju.
Ljubav je ludilo.
I u ljubavi i u ludilu vidiš stvari koje zapravo ne postoje.
kacenje samoce na vrat dva puta gore od naprostog budjenja u kome nikog ne ocekujes kraj sebe![]()
Kad te boli...
ljubav bre ne postoji koji vam je svima
svako voli sebe najvise na svetu a to se zove samoljublje
a samoljublje nije ljubav
šta zaista pokreće tu magiju....
šta je to što osećamo...
koje izreke vam pokrenu leptiriće.....
Ljubav je kad ne zelis da zaspis jer je stvarnost napokon lepsa od tvojih snova. . .![]()
Ljubav je kad se ponovo osećaš kao da imaš 18 a lična karta kaže drugačije...
Ljubav je kad ti ništa nije teško...
Ljubav je kad više misliš na osobu koju voliš nego na sebe...
Ljubav je ...
![]()
ma..ljubav je kada to srce iscupam iz grudi i dam ga Tebi.
ma ljubav je kada ti to isto Srce muljas po rukama..a ja mislim da je to zato sto ga Volis.
Ma ljubav je kada ja ne znam da to Srce moje ne treba da se mulja po rukama, vec da se zameni umesto Tvog Srca.
ma ljubav je kada si tako Lud kao ja.
ma Ljubav, je ljubav..kada sam samo ja Luda..a mislim da ti nisi dovoljno Lud.
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
samo je jedno teže od ljubavi....ne voleti...
..tako obično biva.Oni koje želimo da vidimo,ne dolaze u časovima kad na njih mislimo i kad ih najviše očekujemo,a pojavljuju se u nekom trenutku kad smo mislima najdalje od njih....i našoj radostizbog ponovnog viđenja treba tada malo vremena da se digne sa dna,gde je potisnuta i pojavi se na površini....