kad budete hteli sveobuhvatno resenje samo kazite..........
kad budete hteli sveobuhvatno resenje samo kazite..........
Други, касно је, спава ми се.
Него Коста, није оно да трећи шкарта ерац а други треф па пане на херцу, а?
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
cek jos malo da se mucimo a nije ni sale tu sad... a mozda ce jos neki preferas da se ukljuci
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
pa kad ne znam... volim ja da se igram
jbt kosta, covek nema pad, jedino ako je kreten... bez obzira u kojoj boji se cisti treci, drugi mora da bude apsolutna budala da se na cetvrtog pika ne ocisti u boji u kojoj se treci skartao...
gresis...ima pad.....samo treba malo da s ekoncentrises na odigravanje...........ono sto ti je zagarantovano je da ces se oduseviti kad vidis resenje
www.malaprivreda.com
ja sam onda glupa...
nisi, nego je problem tezak....
ajde ovako..........
1. ruka: 10 herc, mali herc, uzima herc
2.ruka, solo K pik, , uzme pika, pik
onda prvi vuce TRI puta pik, na sta treci izbaciuje dva karona, i izbacuje KONTRA boju od one koju drugi skarta na trecem piku......
Posle toga prvi vuce dva karona, a treci skarta to sto je odskartao u prethodnoj ruci do kraja, i onda ga prvi obori u toj boji.......
Razumes?
www.malaprivreda.com
pa missim jeste, ali znas li koja je to verovatnoca da se tako odigra?
aj da jjos neki problem
Koja je verovatnoca?
Pa idigravanje je skroz skolsko...Prvi krene iz herca, onda drugi odigra solo kartom, pa skarta najkracu boju.Sve skolski.....Kad dodje do tog skartanja kod obojice, veoma je logicno da iskartas kontra od boje koju lider skarta.......
Sem polaza, koji takodje nije neverovatan, sve drugo je manje-vise logicno za odigravanje.....
Tezinu problemu daje celokupnost ideje u odigravanju,i to i problem cini lepim.
Ne znam, preferans nema veliki broj problema, posebno ne ovakvih.......Mozda tu moze pomoci gospodjica koja igra bridz, jer bridz ima neverovatno lepih problema i teskih, a odigravanje je slicno, sa malim izmenama
www.malaprivreda.com