Laže đubre. Al lepo laže...![]()
Laže đubre. Al lepo laže...![]()
zazi..ja sam emamcigovana...koj te dira?![]()
Донеси ал само ако нису 100 одсто памук.![]()
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Emancipacija donosi nove pogodbe, nove odluke, nove kompromise... Šteta što u tom procesu moraju da stradaju pamučne košulje.![]()
Ео, попуштам, може 80 одсто.
Али додајем ланене на списак.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Ondak ništa. Ja što imam košulja, sve su lanene (al su impregnirane s nečim pa se ne gužvaju). I jenu 100% belu najlonsku što mi dali na svadbi. Još je nisam otpakovao.![]()
Што бре, та најлакша за пеглање...
Још ако се пресијава...![]()
Lako je vama, vi se tek sada upoznaste sa emancipacijom. Ja pre cetr`es godina naucio...sta je toMami dao primedbu za jednu malu falticu na rukavu kosulje i...od sada peglaj...sam. I tako ja, cetrdeset godina uzivam blagodati...emancipacije
al` se usudih tek sada da...priznam.
Pa jes Tibitju..proces emancipacije nezgodan..ako si drky...Eto tako i ja rekla tjaletu
da se ne mesa u farbanje stolarije...kad nema pojma...pa on predao četku u moje ruke![]()
znaci na karaju opet peglanje ispade najveci problem emancipacije![]()
Ciji potpis?
trudim se da emancipaciju ne posmatram u odnosu na muskarca, vec u odnosu na zene kroz istoriju
i u tom smislu se zaista osecam emancipovano i slobodno
slobodna sam da radim (sta god zelim), da biram sama partnera, da se udam/ne udam, imam/nemam decu, da zaradjujem, da glasam, da glasaju za mene, itd, itd...
ne gledam emancipaciju u odnosu na muskarca, jer zene i muskarci nikada nece biti potpuno ravnopravni sto je i normalno obzirom na prirodne razlike koje postoje medju njima