Da...
Šta mislite, da li pare ljude kvare ?
Da...
Šta mislite, da li pare ljude kvare ?
mislim da ne..kvare samo one koji nikad i nisu bili "neki ljudi"
timski rad ili individualni?
idividualni
kuvana rakija ili kuvano vino?
omnia praeclara rara
kuvano vino, mada volim i miris kuvane rakije, podseca me na detinjstvo, kada se vratimo sa sankanja, pa matorci zasednu i kuvaju rakiju
da li ste u mladosti pokusavali da licite na nekog svog muzickog idola?
uh kumo , potpuno isto za kuvanu rakiju
jesam, na w aksl rose-a, jbg...(niko nije savrsen)
da li mislis da se sa godinama menja i muzicki zanr koji preferiras?
Ne...bar kada sam ja u pitanju...I dalje preferiram isti žanr...
Koliko ti je muzika bitna u životu ?
menja se... nisam kuma ali menja se... muzika i nije toliko bitna... npr. moji drugovi prave neke fantasticne metal, drum an base pjesme i da ih ne poznajem pitao bih se sta je umetnik hteo da kaze... ali sada kad pogledam, vidim jedino je Betoven stvarao umetnost... sto se tice muzike...
evo pa proceni i uporedi krimi rad... majke im ga nabijem debilne...
Koliko ti je muzika bitna u životu ?
Znaci mi puno, nije od presudnog znacaja, ali svakako da utice na moje raspolozenje. Ujutru kad udjem u dnevni boravak, pre nego sto ukljucim sporet i stavim vodu za kafu, prvo pustim muziku. Kad setam obavezno imam slusalice u usima, dok se vozim kolima takodje volim da slusam muziku...mora uvek biti tu oko mene
Prosledila bih pitanje
Vrlo mi je bitna. Može da me pokrene, opusti kada je potrebno i da me vrati iz ''mrtvih'', jer kapiram da nije napisana samo za mene, nego se slične stvari dešavaju svim ljudima ovog sveta i muzika je nešto što nas u određenom trenutku spaja. Naravno, povezuje nas i kada smo srećni
Da li otvoreno kažete ljudima šta vam se ne dopada kod njih?
Ako procenim da su razumni i da se nece naljutiti kazem im, mada mi za to treba citava psihofizicka priprema uvek razmisljam o tome da nekoda ne uvredim i ne povredim, umesto da stitim sebe. Naravno sve ovo, ako uopste ima potrebe da im kazem sta mi se ne dopada. Moze se desiti da mi se 101 stvar kod nekoga ne dopada, ali da jednostavno smatram da nisam time ugrozena i da bas ne moram da cackam... Mozda se i njima ko zna sta sve ne dopada kod mene, pa su isto tako fini i obzirni
Da li ste ovisnik o netu?
Kada je posao u pitanju, jesam...jer mnogo zavisim od neta...u privatnom životu..nisam ovisnik o netu. Ima me i ovde, ali ipak mi je reala mnogo važnija i u njoj naravno više uživam. Mada i net ima svojih draži...
Da li vas negativno mišljenje čoveka koji vam i nije toliko bitan u životu, može uznemiriti...?
te sam "dječije bolesti" davno preboljela
koliko znate da saslušate nekog u privatnom životu,koliko imate strpljenja ?
Imam strpljenja i previše ....dobar sam slušalac...
Da li je nekada osoba suprotnog pola pogrešno shvatila vašu ljubaznost?
Da,često
Smatrate li da je posao koji obavljate najvažnije po čemu ste ostvareni?
Ne.
Koliko ti je posao bitan u životu?
Samo u onom dijelu u kom mi omogućava da se finansijski obezbijedim...da ostanem ekomomski nezavisna.
Šta vam je najvažnije pri odlasku na ljetovanje,odnosno šta smatrate neophodnim da bi ono bilo lijepa uspomena?
Novac, pre svega...bez novca nema ni letovanja... pa zatim društvo..naravno...
Koliko vam je novac važan u životu?
važan je,ali daleko od toga da je prioritetan..on je samo neophodan,a ostalo je stvar mjere čovjeka
da li biste radije bili voljeni ili voljeli(pod pretpostavkom da ne može oboje odjednom)