nijedno al,'ajd nek bude švaler (bar miriše na parfem )
oficir ili advokat
nijedno al,'ajd nek bude švaler (bar miriše na parfem )
oficir ili advokat
oficir
sa velikom nogom ili velikom sakom
ovo je tema, pitanja ili ili?
Sta da ti kazem kad sve znas!
tesko pitanje
imas neko drugo
Imam
Da li ti je sva garderoba koju imaš taman ?
teško, većina mi je tesna
šta radiš sa starom garderobom?
brisem po kuci
volis da cuvas stare stvari
nikako...
jel vise vois pljeskavicu na kajmaku il' samo sa tucanom paprikom?
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
ne, užasavam se toga, volim da bacam sve po kratkom postupku
imaš li neko svoje omiljeno mesto gde voliš da odeš sam/a i uživaš u miru?
ulete riki
imam, evo.. ima jedna kuca.. i imam jednu stolicu, kao za plazu.. i onda sednem sa jedne strane i tamo se pogled siri u prirodu... pa otvorim pivo il' sunem spricer.. a nista se ne cuje.. pa pustim misli i to ti je, moja fajfaro, jedan od retkih trenutaka u zivotu ljudi kad ti nista vise na ovom svetu ne treba da bi bio srecan.. znas osecaj, sigurno...
kako zamisljas mesto takvo za sebe?
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
na kajmaku (riki obrati paznju na ono ili )
na zalost nemam svoje mjesto gdje mogu da uzivam u miru
volis biti sama
kako kad, nekad uživam u samoći i čeznem za njom, za nekim mestom kao što riki ima, a nekad očajnički želim društvo, naravno ne bilo čije...
da li možeš sebe zamisliti da živiš kao likovi iz serije Prijatelji, gde nikad nisi sam, svi dolaze i odlaze kad hoće...?
kod mene je skoro tako, samo sto se razmjenjuje familija na zalost ne mogu to da sprecim
nekad lagala da nisi kuci kad je trebalo neko da dodje
jesam, jednu drugaricu koja kad dođe ne ume da ode, bukvalno presedi ceo dan znam da nije lepo, ali brate mili, ja nikad nisam bila takva
prosleđujem pitanje, baš mi se dopalo
nisam nikad,ja sam nekako uspjela da naučim da kažem ono čuveno "Ne,ne pije mi se kafa danas sa tobom"
da li ste ikad vodili ljubav ,a da vam baš nije bilo do toga
više puta, al kad se ženi hoće.... (da ne ode na neko drugo mesto ili ti šta ja znam...)
Jel vas neko prekinuo (upao) pri vođenju ljubavi?
jeste,ali davno
imate li bliskog prijatelja-icu sa kim možete da govorite o svojim intimnim odnosima
imam ali uglavnom ne govorim, sem ako se može za šalu iskoristiti neki detalj.
ko češće inicira vi ili druga strana?
na smenu, uglavnom retko nam se poklapaju termini
da li ste nekad kada vidite privlačnu osobu pomislili u sebi: kako bi to bilo ..... ?