ne baš
kako se ponašate kad vas okrive "na pravdi boga"?

ne baš
kako se ponašate kad vas okrive "na pravdi boga"?
Uh..nepravedno..mada mi se to ne dešava....retko....Ali uglavnom treba biti strpljiv, jer istina uvek izađe na videlo...
Da li ste doživeli neku veliku nepravdu koja vas tišti i dan danas?

Jesam,ali me odavno ne tišti..taj osjećaj treba prevazići baš kao i dječije ospice..
Da li se kajete zbog nečeg u vašem privatnom životu,ali toliko da i danas osježćate to kajanje?
Ne, hvala Bogu...Nema ništa zbog čega bih se kajala...
Da li živite život baš onakav kakvim ste ga zamišljali ili ipak odstupate od nekih svojih želja?

Skromna sam u svojim zahtevima i umerena u svojim nezadovoljstvima.
Da li lako opraštate ljudima?
Zavisi, od toga kome treba da oprostim....
Da li se lako vezujete za ljude?
u principu da...
probao/la nekad neku drogu?
Pa ne baš...samo probala neki džoint..jedan samo...:saga: al to se ne računa...
Da li ste vi probali nešto od toga ?![]()
naravno, isto to.. doduse ne jedan, heheh... ali davno
jel te barem odradio taj jedan dzoint?
Mjok...kakvi...Bilo mi muka...Pričala sam o tome na čatu...
Kako biste reagovali kada biste saznali da je neko vama drag narkoman?
uh, uh.. imao sam prilike za to... jedno veliko razocarenje... posle pocetnog soka, nisam mogao da dam podrsku toj osobi,jer jednostavno to ne mogu da podrzim i razumem. jednostavno, nije se primecivalo da konzumira narkotike.. nas odnos je dobar, s tim sto se skinuo i lecio i izlecio... (osim ponekad pirne koju travu)
koje je po tebi vece zlo: narkomanija ili alkoholizam? (znam da nije igra ili ili)
Ne znam...Sa narkomanom sam odrasla. Dečko iz komšiluka, ''skinuo'' se u zadnjem momentu..Užas. I alkose sam imala prilike da vidim...Oba zla uzimaju čoveka, samo što narkmanija više košta i tera na veće budalaštine...
Narkomanija je veće zlo...ipak...
Da li smatrate sebe povodljivom osobom?
uh da... sve sam mislio "lako cemo", pravio sam svakojaka sra*a dok sam bio mladji.. ali sam se uozbiljio jer, porodica je na prvom mestu..
doduse znam i sad da budem povodljiv za nesto sto nije opasno i ne povredjuje druge.. samo uz kontrolu...
da li je povodljivost isto sto i veliko verovanje ljudima?
Pa povodljivost je i gora od verovanja ljudima...jer možeš nekome verovati, ali ne krenuti za njim ili ga oponašati...
Nikad nisam bila povodljiva. Družila sam se sa raznim ljudima, ali uvek ostajala svoja...
Biti svoj, da li je lako, ili se uvek priklanjate nekoj grupi?
pa, sad.. da li ima neke logike da kazem da sam svoj posle mog proslog posta?
neko je rodjen da bude "samo svoj" , a nekoga kroz zivot vode drugi...
ja sam po malo i jedno i drugo.. ali, uglavnom moram biti razlicit od drugih, makar to bila duzina kose, politicki stav ili da nosim "kappa" dok svi nose "nike"...
da li si nekad bio/la mamina maza?
Ma kakvi...Ne...
Da li spadate u neobične ljude?
mislim da ne...
koliko si tolerantan ?
više nego što treba
šta radiš dok stojiš u nekom redu i dosađuješ se (gledaš u ljude oko sebe, vadiš mobilni na svaka dva minuta da vidiš koliko je sati ili nešto sl?
ludim... i onda kazem sebi,"hajde polako, opusti se..", gledam ljude oko sebe, da li je neko uredan ili ne, da li mu kragna dobro stoji, da li su joj suvise uske pantalone, da li je namerno stavila pundju da ne izgleda ni na sta, koliko li je ovaj piva popio i kad se tusirao... i tako..
volis da eksperimentises odecom?

imam takve trenutke![]()
šta prvo primijetite na osobi sa kojom se upoznate?
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0