Da, definitivno.
Vsa najveca neostvarena zelja..?
Da, definitivno.
Vsa najveca neostvarena zelja..?
*Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, daj mi hrabrosti da promenim ono što mogu da promenim, a najviše mi daj pameti da razlikujem prvo od drugog.
Ima ih više.
Da li mrzite ponedeljke ?
Ne.
Mrzite li nedelju ?
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Mrzim : nedelju, ponedeljak i sredu...Četvrtak, petak i subotu volim...
Da li volite ''zabranjeno voće''...?
O da, skoro svaku vrstu "zabranjenog voća"
Postoji li tabu tema za vas ?
Homo homini lupus est.
Ne postoji.
Da li znate šta su tabu teme...?
Naravno, inače ne bih ni pitao.
Koja je cena uspeha ?
Homo homini lupus est.
Cena živaca. Bar u mom slučaju...
Muči li vas šta ?
Kako kada, da, ali pokušavam da ne mislim na to
Koliko ste spremni sa se žrtvujete za posao ?
Homo homini lupus est.
Ranije mnogo više..Sad sam puno pametnija..Puštam druge da se žrtvuju za mene...
Da li se često stresirate ?
To prebacim drugima da rade, nekada izuzetno...
Koliko vas je lako isprovocirati ?
Homo homini lupus est.
Nije me lako isprovocirati...Retko ko može.
Da li vi reagujete na provokaciju ?
nikad
nekad mrzite sve oko sebe
nikako, mogu da mrzim samo sebe
verujete da ljubav pokrece svet?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
moguce je
zaljubljena?
jok :cruz:
volis?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
cesto samo djecu i macke, stalno pricam
volis vise osoba na razlicite nacine?
jel treba da nabrojim?
šta je vama na ovoj igri..
Večnost je čista sadašnjost.