где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
:raz_114:
Ko nije probao urmaš¡icu taj ne zna šta je slatko
Ko nije probao urmaš¡icu taj ne zna šta je slatko
:raz_114:
КоÑово је отето, док америка поÑтоји поÑтојаће и коÑова а наше је да не признамо незавиÑноÑÑ‚ а кад америка прÑне онда у рат... поклати Ñве шиптаре, очиÑтит земљу и онда иÑту затровану, радиоактивну Ñамо екÑплоатиÑат и не наÑељавати...н °Ð´Ð°Ð¼ Ñе да такав план имају наши политичари...
Ðадам Ñе да је Вучић онај који зна шта ради... од рата нема ништа, ми би требало да заштитимо жене и децу а ако ми гинемо па и нема везе али док поÑтоји америка не можемо у такав рат какв би Ñмо ми желели јер ће поремећени американци побити Ñве па и жене и децу. Ја миÑлим да је то оно чега Ñе ми плашимо а Вук Бранковић није био издајица, то Ñамо миÑле они непиÑмени... зато треба паметно и полако а надам Ñе да Вучић то има у плану...
Vlada Srbije postavila je estradnog menadžera Sašu Mirkovića za pomoćnika ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića.
![]()
čovek je pravnik kako sam kaže, treba mu pružiti priliku, bili su i kurta i murta pre njega tu
ako ne uspe da se snađe, mogao bi oko sebe da okupi dobar bend i pevačenarod to voli
![]()
jel moguće da jedna ovakva tema "ne živi"
nisam politicki nastrojen, na zalost
jednostavno , ne pratim dnevnu politiku
Pa ja ću onda ovede da "pričam sama sasobom"![]()
ima ovde politicara, heheheh,
mogu ja da ti pravim drustvo![]()
poiticari su svi isti, samo su im odela drugacija
Da, da...
Zato vam je pdf o politici mortus.![]()
bavis se politikom?
ili samo onako...
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0